Eve Online > Dyskusje ogólne

Incursion - pierwsze wrażenia.

<< < (2/17) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: dziadzik w Styczeń 26, 2011, 14:00:53 ---tylko nie ma po co bo npc bounty nie maja i jedynie z bossa wypada malo sensowna rzecz jak bpc na nyxa na shieldzie? Takie troche nieciekawe sie to wydaja

--- Koniec cytatu ---

Ale zbierasz LP, z które możesz kupić nowy stuff w LP Storze Concordu lub wymienić na LP w "swojej" korporacji.

Nie żeby mnie to przekonywało, bo PvP > PvE.

Doom:
pod względem LP to delikatnie mówiąc kutwi ccp bardziej niż z lp za misje w secu 1.0
LP store concordu jest taki se na pierwsze spojrzenie
Nazwanie Ravenanta nyxem na shieldzie jest podniesieniem jego wartosci bojowej o jakieś 300%

Ronin:
Wrazenia hmm... Veni, Vidi... Pod (takie wrazenia wiekszosc kerbirow ma w hisecu)

Jabolex:
W telegraficznym skrócie po wczorajszym zwiedzaniu w HI:

1. Sansha nie ma bounty - boli
2. Rezy spadają w zaatakowanych systemach o 10-15%
3. Albo DMG spada, albo Shansa ma zboostowane rezy. - albo to i to...
4.  Sansha może się pojawić na paskach ale dla flotki kilku BSów RR nie jest straszna. - patrz pk. 1.
5. Salvag taki sobie jak z normalnej Sanshy - patrz pk. 1. (Nie wiem czy wraki nie są nawet puste, nie miałem ich na overwiew...)
6. Flota 10 BSów RR nie ma szans wykantować poketu będąc w zgodzie z podanymi przez CCP liczbami np poket na 5-10 statków, jasne...
7. O ile zostaną rozpracowane triggery - może się to zmieni...
8. Logistyki to podstawa. O ile zdążą (na dzień dobry) namierzyć potrzebującego pomoc. (w pokecie ze "zwalonymi" triggerami)
9. Nie do końca jasna sprawa bounty z LP, czyni tą zabawę zupełnie nieopłacalną - ammo się nie zwróci(ło).
10. Statki tej Sanshy należy dodać do overwiew (niespodzianka) - nie jest to "zwykła" Sansha.
12. Ogólnie kupa luda, nikt nic nie wie, nie wszystko działa, mam ambiwalentne uczucia. Przynajmniej na dziań dzisiejszy.
100. Bez logistyków nie wlatywać.

JM

silvia:
Czyli jak wh'e? ;d

Daje gora miesiac i ludzie beda mowic  "ale to latwe"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej