Eve Online > Events & Competitions

Nowe awatary - konkurs

<< < (23/44) > >>

Khobba:

--- Cytat: Pol Kent w Styczeń 28, 2011, 13:33:09 ---
P.S. IMO o ile faceta da się jeszcze jakiego takiego zrobić o tyle naprawdę urodziwej panny w tym kreatorze nie zrobi się chyba. Albo jakieś japońskie lolity, albo gęby jak po nadmiarze botoxu, albo jakies Chylińskie z czasów buntu....zgroza...  :'(

--- Koniec cytatu ---
QFT !

szumar:
Miss (Aga Skywalker): http://eveolution.de/portrait.php?user=Aga+Skywalker

Mister (MarSzu): http://eveolution.de/portrait.php?user=MarSzu

Xarthias:
Zanim się wejdzie do edytora portretu, to panienki gallente wyglądają całkiem nieźle. Potem się gorzej robi ;)

Aenyeweddien:

--- Cytat: Pol Kent w Styczeń 28, 2011, 13:33:09 ---A Twoja jest ?? Jaką wadę wzroku masz ?

P.S. IMO o ile faceta da się jeszcze jakiego takiego zrobić o tyle naprawdę urodziwej panny w tym kreatorze nie zrobi się chyba. Albo jakieś japońskie lolity, albo gęby jak po nadmiarze botoxu, albo jakies Chylińskie z czasów buntu....zgroza...  :'(

--- Koniec cytatu ---

Pol jeden lubi rybki inny akwarium...
Ja zauważyłam ogólnie dwa podejścia do robienia avatarów damskich: 1) i niestety przeważające to robienie avatara na plastikową lalę - sztuczne do granic możliwości; 2) próba stworzenia avatara który wygląda w miarę naturalnie (ja tak próbowałam zrobić i jestem z wyniku zadowolona - choć opinie różne słyszałam)
Ale de facto bez względu na to które podejście zostało zastosowane to to autorowi musi się podobać a o gustach się nie dyskutuje... Dla mnie avatar Mistiqa jest chyba jednym z brzydszych zgłoszonych w konkursie (ale to moja opinia)

Nitefish:
Bo konkurs ma w nazwie "miss i mister" stąd ludzie wolą zrobić coś plastikowo ładnego niż klimatycznego. Moim zdaniem fajnie też jest dopasować avatar do tego czym dana postać się zajmuje o ile to możliwe. Zawsze można inaczej spojrzeć na taką postać wtedy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej