Eve Online > Wsparcie techniczne
Brak wszystkich wariantów rozdzielczości
Szomik:
--- Cytuj ---btw. evka spokojnie obsługuje różne dziwne rozdzielczości. Podejrzewam, że wina leży po stronach sterów ASUSa do nvidii, bo AFAIK nie ma czegoś takiego jak "dedykowane stery do monitora", zwłaszcza w laptopie. Przynajmniej ja się nigdy z niczym podobnym nie spotkałem. Jedyne co zwykle można dograć to profile kolorów, aby zbliżyć te wyświetlane do drukowanych i oficjalnych palet w rodzaju PANTONE
--- Koniec cytatu ---
Dobra dzięki, odinstaluje stery i ściągnę tym razem bezpośrednio od nvidi, a nie przez asusa, może podziała, jakby co to też nic wielkiego się nie stanie kupie sobie co najwyżej okulary :P Grać się da ale jest to męczące.
loobek:
Ściągnij dobre stery a w panelu NVidi dodaj sobie niestandardową rozdziałke jak ci pasuje, restart kompa i w evece do wyboru będziesz miał dodaną rozdziałke
Panel img
http://img143.imageshack.us/i/rozz.png/
Szomik:
Jestem już po zmianie sterów, niestety nie podziałało...
--- Cytuj ---Ściągnij dobre stery a w panelu NVidi dodaj sobie niestandardową rozdziałke jak ci pasuje, restart kompa i w evece do wyboru będziesz miał dodaną rozdziałke
Panel img
http://img143.imageshack.us/i/rozz.png/
--- Koniec cytatu ---
Nie ma takiej potrzeby ta rozdzielczość (1280:720) jest standardowa, na 10 standardowych rozdzielczości dostępnych dla mojego laptopa eve obsługuje 8, nie ma tylko 800:600(ta mi akurat na guzik potrzebna) oraz nie ma 1280:720 a na tej właśnie mi się najlepiej gra. Gdyby była tak możliwość dodania rozdzielczości w silniku eve to by było gucio. Do systemu nie mam po co dodawać rozdzielczości która już istnieje. Dobra pomińmy to będę sobie grał jak do tej pory. Dla mnie temat zamknięty można usunąć lub zostawić może ktoś będzie miał podobny problem. Dzięki wszystkim za zainteresowanie...
Khobba:
Spróbuj napisać petycję w dziale "Technical Support"
Mysiia:
Od ostatniego dodatku jest cos takiego jak skalowalność, i każda rozdzielczość możesz uzyskać ja gram na 1218:814 , wystarczy eve ustawić w oknie i myszka rozciągasz sobie jak chcesz rozdzielczość , nie wiem czy potem alt enter wejdzie ci w tryb pełnoekranowy to co ustawiłeś
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej