Śmietnisko > Off Topic
Podkładka przed klawiaturę - co o niej sądzicie?
[VIDE] Herezja:
http://www.ergonauta.pl/product-pol-234-Podkladka-zelowa-pod-klawiature-Health-V-Fabric-grafitowa.html
Starakopara:
czego to ludzie nie wymyślą :), pomysł ciekawy, lecz nie dla mnie; nie spędzam przed klawą aż tyle czasu, żeby nabywać owo coś :P
[NF] Masa Huku:
Nowością to nie jest. Mam coś takiego w pracy i w domu ( z tym że sama podkładka na mysz), imo jest to bardzo fajna sprawa. Łapa się nie męczy no i przede wszystkim z nadgarstka znikły ślady po biurku :) które potrafiły być bolesne.
[VIDE] Herezja:
@Masa to co Ty masz jak rozumiem na prawym nadgarstku u mnie występuje także na lewym stąd i poszukiwania takiego a nie innego udogodnienia.
Miałem takich podkładek kilka jak nie kilkanaście przez ostatnie X lat i bez wyjątku po jakimś czasie się rozpadały (czasami łokieć na niej położę jak kładę na dłoni podbródek i może dlatego się psują). Ta jest droższa od tych jakie miewałem do tej chwili więc może dłużej pożyje ];)
ps. Podkładki pod myszkę tak szybko się nie psują i także mam żelowe.
HammerSnake:
hym wcześniej w sumie na to nie zwracałem uwagi ,a jakby nie patrzeć łapa leży na stole ,a nadgarstek się wbija w krawędź blatu.
Więc raczej zdrowiej by było z taką podkładką :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej