Eve Online > Wsparcie techniczne
Ban po uzyciu VPNa
Aenyeweddien:
Ja tam bym się nie dała odeślij ich do firmy od której kupiłeś vpn niech im potwierdzi od kiedy jesteś właścicielem...
Xarthias:
Albo ktoś, korzystając z tego vpna kupował/sprzedawał iski, albo (co bardziej prawdopodobne) sam to robiłeś. I zdziwienie nagle... CCP pochopnie nikogo nie banuje, więc ja tak do końca w Twoją niewinność nie wierzę. Ale jeśli się mylę, to przepraszam, miałeś pecha jak ch....
CATfrcomCheshire:
Moze to Kuzyn jak cie nie bylo zalogowal sie i sprzedawal iski, takie sytuacje sie zdarzaja....
Dexx:
--- Cytat: Xarthias w Styczeń 19, 2011, 07:26:56 ---Albo ktoś, korzystając z tego vpna kupował/sprzedawał iski, albo (co bardziej prawdopodobne) sam to robiłeś. I zdziwienie nagle... CCP pochopnie nikogo nie banuje, więc ja tak do końca w Twoją niewinność nie wierzę. Ale jeśli się mylę, to przepraszam, miałeś pecha jak ch....
--- Koniec cytatu ---
No to miałem pecha jak chu...
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 19, 2011, 08:20:59 ---Moze to Kuzyn jak cie nie było zalogował się i sprzedawał iski, takie sytuacje sie zdarzaja....
--- Koniec cytatu ---
Konto z tego VPNa miałem wykupione 2 godziny przed tym jak dostałem bana wysłałem im nawet screena żeby to udowodnić, ale nie byli na tyle łaskawi, żeby odpisać.
BTW: Wątpie, żeby akurat w ciagu tych 2 godzin ktoś sprzedawał iski z tego ip, bo jakoś nie chce mi się wierzyć żę w sobotę gmi działają tak szybko, skoro nawet nie byli łaskawi do wtorku odpisać.
Orli1983:
tak jak napisali - ip wg nich miało powiązania z RMT i jest na czarnej liscie- dlatego ban byl tak szybko. A udowodnienie ze to nie kolejne konto handlarza wcale nie jest takie proste- dlatego wola stracić jednego klienta i tyle :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej