Eve Online > Wsparcie techniczne
to tylko moj komp czy ktos jeszcze tak ma?
hidden Q:
:'( moj procek spelnia wymagania ale nadal jest zawieszka w entering charakter creation,,, FTW?
AreQ:
--- Cytat: Kara Mon w Styczeń 18, 2011, 19:33:03 ---Dokladnie w przypadku za starego sprzetu wywala critical error zaraz po splash screenie.
--- Koniec cytatu ---
Aha, ok.
Co do błędu, napisz więcej o swoim kompie, ew wyślij im petycje, do gry możesz wejść bez wchodzenia w ten nowy kreator. Wtedy zostajesz z tym obrysem. Skoro 2 osoby, które się wypowiedziały to mają, to coś pewnie jest na rzeczy.
F-YU:
ja mam taką rzeźnię...
tak zbugowanego syfu to ccp chyba dawno nie wydało.
http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1450687
jakby tego było mało przy wychodzeniu gra się wysypuje.
Więc tam nie przejmuj się że ci eve nie działa... nie tobie jednemu - ciekawe czy to poprawią czy powiedzą ludziom - kupujcie nvidie bo mamy cichy pakt z nimi i oni nam dają kasę za to.
Physix przekręt
Oxylan:
Ja mam inny problem, kreator działa do gry można się zalogować ale wyjść z gry już nie można, jak klikam quit w menu gry cały windows się zawiesza nawet nie można wywołac okna z procesami i zamknąć proces eve, spierniczyli ten dodatek.
Starakopara:
no to chyba pod szczęśliwą gwiazdą się urodziłem. U mnie wsio bangla bez problemów, edytor postaci hula bez zarzutów, wejście i wyjście z gry również. Moj komp to:
procek-- Intel Core 2 Duo 2x 2,6 Ghz
Ram -- 2GB Kingston DDR3
Płyta gł.--Asus P5B
grafika--G-Force GTX 240 series
system : Win7 home premium
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej