Eve Online > Wsparcie techniczne

to tylko moj komp czy ktos jeszcze tak ma?

<< < (5/5)

Templar Brave:
Dzięki za radę, Xarthias. Chyba tak zrobię, ale najsamprzód sprawdzę jeszcze jedną opcję - bo może mieć to związek z tym, że nie działa u mnie ingame browser. Muszę to sprawdzić jak wrócę z pracy  :P

Zawsze mogę jeszcze przecież u brata sobie "zrobić" nowe avatary  ;D W każdym razie, jak dla mnie rzeczy dziwne dzieją się...  ;)

Egnos:
Mnie tez pojawil sie problem przy tworzeniu postaci, nie chcialo przejsc na kolejny ekran sluzacy do robienia screen mordki. U mnie wystarczylo wylaczyc "physically simulated cloth and hair"

Dec Apilatour:
ja mam dziwny  problem z fps podczas pierwszych 15minut działania klienta  spada mi do okolo 28 klatek, potem wraca do poziomu z przed pacza czyli około 200. Myślałem że to tymczasowe, ale sytuacja powtarza się przy kazdym uruchomieniu klienta, co ciekawsze nie ma znaczenia jak ustawie grafike w grze czy na low czy na hi zawsze jest ta sama ilośc klatek, po zainstalowaniu nowych sterów problem nie zniknął, mam radka hd 5700, procesor i5, wysłałem petycje narazie bez odpowiedzi.

Jrkan:

--- Cytat: Dec Apilatour w Styczeń 19, 2011, 22:42:39 ---ja mam dziwny  problem z fps podczas pierwszych 15minut działania klienta  spada mi do okolo 28 klatek, potem wraca do poziomu z przed pacza czyli około 200. Myślałem że to tymczasowe, ale sytuacja powtarza się przy kazdym uruchomieniu klienta, co ciekawsze nie ma znaczenia jak ustawie grafike w grze czy na low czy na hi zawsze jest ta sama ilośc klatek, po zainstalowaniu nowych sterów problem nie zniknął, mam radka hd 5700, procesor i5, wysłałem petycje narazie bez odpowiedzi.

--- Koniec cytatu ---
Strzelam, wyłącz Eve Voice.

Dec Apilatour:

--- Cytat: Aptu w Styczeń 19, 2011, 22:58:32 ---Strzelam, wyłącz Eve Voice.

--- Koniec cytatu ---
wyłączony, ten sam efekt

necro edit:

problem rozwiązany ... moja korespondencja z ccp nie wniosła nic do sprawy zasugerowali że przegrzewa mi sie karta graficzna, i prawdopodobnie to wina sprzętu,
 ja zrobiłem to co każdy rozsądny para-informatyk robi w takich momentach format c: i instalacja systemu na nowo, z tą różnica że zamiast xp zainstalowałem siódemkę 64bitową . wszystko śmiga teraz idealnie przy dużo lepszych ustawieniach grafy w gierce.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej