Eve Online > Wsparcie techniczne

to tylko moj komp czy ktos jeszcze tak ma?

<< < (4/5) > >>

F-YU:
Panowie... ^^
Ssijcie i zapomnijcie o problemie http://www.omegadrivers.net/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=53

przynajmniej jak narazie u mnie chodzi perfekt na radku.
(trza zastapic nowsze pliki tymi z omegi niby starszymi)

Tloluvin:

--- Cytat: Azbuga w Styczeń 18, 2011, 18:12:50 ---wraz z nowym patchem dzieje mi się coś dziwnego.

mogę odpalić grę ale gdy chce wejść w opcje tworzenia mordki wszystko wisi mi na komunikacie "entering character creation"
--- Koniec cytatu ---

Mam podobnie, chociaz czasem jak troche powisi mi na entering to przy minimalizacji eve na chwile pojawia sie postac do zmian.
Tyle, ze potem po maksymalizacji EVE zwisa

Templar Brave:
Dziwne, bo ja mam ten sam problem, a brachol ma dokładnie takiego samego kompa jak ja i od niego wziąłem dodatek - u niego wszystko chodzi świetnie, mimo że przy instalacji pojawiła się informacja, że instalacja nie powiodła się i wywaliło jakieś błędy, a u mnie nie było żadnych problemów, a przy wchodzeniu do kreatora evka się zawiesza. Może jak jest żle, to jest dobrze, a jak jest dobrze, to jest źle...  :o

Tloluvin:
U mnie instalacja tez poszla bez problemow ;)

Xarthias:
@Templar - przerzuć sobie działającą evkę od brata, po chamsku, z dysku na dysk. Powinno pójść :)

I ludzie - pamiętajcie o czyszczeniu kaszy i tempów przy tak dużych patchach. A w razie, gdyby się po patchu coś pieprzyło, to może pora ściągnąć klienta na nowo? Przecież to nie takie trudne i czasochłonne :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej