Eve Online > Wsparcie techniczne

to tylko moj komp czy ktos jeszcze tak ma?

<< < (3/5) > >>

Pol Kent:

--- Cytat: Oxylan w Styczeń 19, 2011, 06:34:02 ---Ja mam inny problem, kreator działa do gry można się zalogować ale wyjść z gry już nie można, jak klikam quit w menu gry cały windows się zawiesza nawet nie można wywołac okna z procesami i zamknąć proces eve, spierniczyli ten dodatek.

--- Koniec cytatu ---

Mam podobnie. Kreator postaci działa ale wyjscie z gry kończy się okienkiem Windows, że program przestał odpowiadać, tyle że naciśnięcie CLOSE zamyka EVE i ląduję normalnie na pulpicie.

Kara Mon:
Zbugowany jest edytor bankowo i wcale nie pokazujecie nowosci :p to wszystko bylo w trackie testowania na sisi tego dziadostwa. Piszcie petycje i bug reporty a najlepiej sami kombinujcie co sie popsulo :D szybciej zadziala.

Mma znajomych z radziami i im wszystko smiga wiec podejzewam ze jesli ktos z radkiem ma jakies problemyz  grafika moze byc problem ze sterownikami i/lub brakiem czegos , chocby physx zainstalowanego . Ciezko powiedziec.

F-YU:
shader na ati nie działa jak trzeba.
trzeba przelaczyc jak szybko sie da na low, wtedy eve działa prawie normalnie... tylko wygląda paskudnie - i zainstalować najnowsze catalisty.

Kara Mon:
Pamietajcie ze jakz robicie postac i pstrykacie fotki to mozna zrobic 4 i trzeba ywbrac. CCP zrobilo na szczescie taki feature ze sam wybiera ostatnio zrobiona fote jaka ta ktora chcemy  :D

Chupacabra:
LOL rzeczywiście coś z....epsuli. JA dziś rano dla checy odpaliłem EVE na Celeron 1,7 1gb ram tylko nie pamiętam jaką mam tam grafikę...i......

i kurde wbrew wszystkiemu co pisali EVE działa!!!! wlecze sie jak flaki z olejem, ale jakimś cudem uruchomiła się i zamknęła poprawnie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej