Eve Online > Incursions

Incursion 1.1.0 patchnotes po polsku

<< < (2/6) > >>

Kara Mon:
Bookmarki z People and Places nie będą już mogły być umieszczane w cudzych, wystrzeliwanych kontenerach.

Ktos to rozumie ? tzn jak np ktos wywali puche "launch for corp" to ja jzu nie bed emogl mu tam wrzucic bm-ek ?

F-YU:
dzięki za tłumaczenie

Rabbitofdoom:
Zmiany w PI  :D Chyba pora na drugie podejscie do PI. Zwlaszcza ze odbilismy moj system gdzie testowalem PI.

Goomich:

--- Cytat: Kara Mon w Styczeń 18, 2011, 16:23:13 ---Bookmarki z People and Places nie będą już mogły być umieszczane w cudzych, wystrzeliwanych kontenerach.

Ktos to rozumie ? tzn jak np ktos wywali puche "launch for corp" to ja jzu nie bed emogl mu tam wrzucic bm-ek ?

--- Koniec cytatu ---

Pewnie chodzi o to, ze nie da się wsadzić BMki do cudzej puszki, żebyś nie mógł griefować za łatwo górników. Teraz bedziesz się musiał wykosztować na tryta, a może nawet jednego velda.

--- Cytat: Rabbitofdoom w Styczeń 18, 2011, 16:30:25 ---Zmiany w PI  :D Chyba pora na drugie podejscie do PI. Zwlaszcza ze odbilismy moj system gdzie testowalem PI.

--- Koniec cytatu ---

Czyli przylatujesz i zabierasz z planety ładunek SBU? :)

Jonas:

--- Cytat: Kara Mon w Styczeń 18, 2011, 16:23:13 ---Bookmarki z People and Places nie będą już mogły być umieszczane w cudzych, wystrzeliwanych kontenerach.

--- Koniec cytatu ---
Wystrzeliwany kontener to jettison, czyli taka puszka jaka powstaje jak przez R-click wystrzelisz w kosmos sztukę ammo. Nie da się takich zrobić na korpa. I zmiana nie dotyczy innych kontenerów, które możesz "launch for korp".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej