Śmietnisko > Off Topic
Nowa jakość w grach flash
Trzmielu:
--- Cytuj ---Nawiasem mówiąc przyszłość grania przez przeglądarkę jest tutaj :
http://www.onlive.com/
Jest darmowy trail 30minutowy. Problem jest tylko jednego rodzaju - serwer stoi w us ;/ Chyba że coś się zmieniło od miesiąca.
--- Koniec cytatu ---
Właśnie jestem po 30 minutowej sesji Assassin's Creed: Brotherhood na Onlive. Normalnie ta gra nie ma prawa działać na moim laptopie, ale przy łączu 50 Mbps dało sie grać. Jestem w wielkim szoku. Widać drobne artefakty z kompresji wideo, ale jest grywalnie i płynnie. To jest technologia przyszłosci, koniec z wiecznymi upgrejdami kompa :P
HammerSnake:
No ja chętnie wykupiłbym tam abonament gdyby były serwery w europie. W stanach ma to większą szanse na sukces ,bo mają dużo mac userów. Zanim to do europy dojdzie to trochę minie jeżeli w ogóle to u nas wprowadzą.
ManganMan:
Kurde, na linuxa to nikt się nie pokwapił, żeby zrobić natywną wersję Unity Engine 3D >>:[|] , pozostaje mi via Wine, ale sądze, że Stable = 5-10% przy tym.
Ptysiu:
--- Cytat: Trzmielu w Kwiecień 20, 2011, 05:00:13 ---Właśnie jestem po 30 minutowej sesji Assassin's Creed: Brotherhood na Onlive. Normalnie ta gra nie ma prawa działać na moim laptopie, ale przy łączu 50 Mbps dało sie grać. Jestem w wielkim szoku. Widać drobne artefakty z kompresji wideo, ale jest grywalnie i płynnie. To jest technologia przyszłosci, koniec z wiecznymi upgrejdami kompa :P
--- Koniec cytatu ---
Mam 8-czkę zamiast 50-tki, a śmiga wszystko pięknie. Jedyny mankament to właśnie lokalizacja serwera w USA i związany z tym ping. Sprawdziłem jak na razie Hawx 2 i Metro 2033. Zero problemów.
Edit: Czyżby szykował się pogromca Steama jako platformy do dystrybucji?
Nitefish:
Już jest przesyt super pimp gierami z uber grafiką, które są gówno warte. Moim zdaniem następuje "powrót do przeszłości", czyli miodność > grafa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej