Eve Online > Background

Mała prośba o sprawdzenie tłumaczenia i ew. poprawki do niego.

<< < (3/3)

[BCPM] Moon Rabit:
Co do tłumaczenia to rzeczywiście był translator, co do stylistyki tekstu rzeczywiście wymaga on poprawy.
W EVE gram drugi dzień. (w pierwszym zrobiłem proste macro do miningu a w drugim przypomniałem sobie o tutrialu)

Starakopara:

--- Cytat: Rabit w Styczeń 17, 2011, 04:14:52 ---Co do tłumaczenia to rzeczywiście był translator, co do stylistyki tekstu rzeczywiście wymaga on poprawy.
W EVE gram 2 dzień.

--- Koniec cytatu ---

:o

Skończ tutorial, opłać konto ( o ile po tutku będziesz chciał grać ), zapisz się do Unseen Academy ( rodzima korporacja szkoleniowa ). Na pomysły przyjdzie jeszcze czas  ;)

o7

SokoleOko:

--- Cytat: Rabit w Styczeń 17, 2011, 04:14:52 ---W EVE gram drugi dzień. (w pierwszym zrobiłem proste macro do miningu a w drugim przypomniałem sobie o tutrialu)

--- Koniec cytatu ---

Eve działa od 8 lat, więc jeśli uważasz, że możesz coś pomóc/ulepszyć grając 48 godzin i mając ZERO pojęcia o tej grze, jest w najlepszym wypadku brakiem skromności.

Biorąc jednak poprawkę, ze zacząłeś grę od pisania makro, to wydaje mi się jednak, że to nie skromność jest Twoim problemem.

Xarthias:

--- Cytat: Rabit w Styczeń 17, 2011, 04:14:52 ---(w pierwszym zrobiłem proste macro do miningu a w drugim przypomniałem sobie o tutrialu)

--- Koniec cytatu ---
A w trzecim załapałeś bana za złamanie EULA.
Tu na forum na razie 20 punkcików w prezencie i miej nadzieję, że nikt z ccp tutaj nie zajrzy akurat :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej