Eve Online > Przedpokój

Nowy noobek

<< < (3/5) > >>

Khobba:
Nigdy nie byłem w UA, dlatego do dzisiaj, mimo ponad 3 lat grania na karku jestem dość marny w EVE i do tego nawet w tej chwili nie mam subskrypcji...

Szczerze polecam!

Merovingin:

--- Cytat: Khobba w Styczeń 16, 2011, 01:21:57 ---Nigdy nie byłem w UA, dlatego do dzisiaj, mimo ponad 3 lat grania na karku jestem dość marny w EVE

--- Koniec cytatu ---

Bardziej mi o to chodzilo.

raspael:
Hehe, dzieki za wszystkie rekomendacje, jestem pewny, ze zapisze sie do Unseen. Najpierw chce sie jednak zapoznac z EVE Uni i zobaczyc co tam daja.

A w ogole to wszystkim ktorzy w kolko powtarzaja zrob tutoriale nalezy sie medal...

Pozdro

silvia:
Odpusc sobie corpy szkoleniowe - naucz sie wszystkiego samemu. Wyjdzie ci to na lepsze :)
Polec do lowsec'a i tam zyj - rob misje, bij raty na paskach, cokolwiek... lecz w lowsecu. Szybciej sie tam wszystkiego nauczysz i dodatkowo wlasne doswiadczenie z pvp. Straciles cruisera? Pfft, na misjach w lowsecu zarabia sie 4x tyle co w highsecu wiec nie ma problemu.

Znajdz sobie jakis spokojny lowsec i zabijaj jakis przelatujacych carebearow ;0

Aenyeweddien:

--- Cytat: raspael w Styczeń 16, 2011, 14:30:51 ---Hehe, dzieki za wszystkie rekomendacje, jestem pewny, ze zapisze sie do Unseen. Najpierw chce sie jednak zapoznac z EVE Uni i zobaczyc co tam daja.

A w ogole to wszystkim ktorzy w kolko powtarzaja zrob tutoriale nalezy sie medal...

Pozdro

--- Koniec cytatu ---

EVE Uni to również korporacja szkoleniowa tyle że w języku angielskim. Porównywać nie będę bo nie byłam w Eve Uni ale spojrzałam na kalendarz i w mojej opinii jest strasznie pusty...

Jeżeli jednak chcesz później dołączyć do polskiej korporacji to plusem jest tu UA choćby z tego powodu że prowadzący na co dzień latają w najróżniejszych polskich korporacjach i aliansach (C0ven, Beach Boys, Blackwater, Shocky, V O O D O O i innych) a zawsze łatwiej jest rozmawiać z kimś kogo się zna ;)
Poza ty w UA kadeci przebywają jedynie 8 tygodni (wyjątkowo ten czas jest przedłużany w związku z zewnętrznymi czynnikami)
No ale jako jeden ze szkoleniowców UA nie jestem obiektywna (jakbyś się jednak zdecydował to 21 i 22 stycznia jest zaplanowane szkolenie podstawowe)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej