Eve Online > Dyskusje ogólne
Liga PVP Polskiego Community
Ezachiel:
Dwie sprawy :
@M
1. Skąd weźmiesz środki na finansowanie nagród ?
@ Idea
2. Problem z aliance tournament organizowanym a tym proponowanym przez M jest taki, że AT jest zabawą elitarną, są kwalifikacje, GM mają narzędzia do sprawdzenia używanych statków itd. Polacy nie wezmą w tym udziału pewnie dlatego, bo :
- nie jest to zabawa elitarna
- można przegrać
- będą na to patrzeć inni, będą komentarze etc. Trzeba mieć jak to "ktoś" mówił "Balls Of Steel" i honor by wskoczyć na ustawioną walkę 1v1 i dać się zbić nie uciekając oraz szanując zasady. M wie o tym, ja też wiem o tym. Bądź co bądź stoczyliśmy pojedynek honorowy z wyborem broni przed walką.
Co nie zmienia faktu że głosowałem na Nie nr 3.
silvia:
--- Cytat: Edmund w Styczeń 13, 2011, 10:39:58 ---Dwie sprawy :
@M
1. Skąd weźmiesz środki na finansowanie nagród ?
@ Idea
2. Problem z aliance tournament organizowanym a tym proponowanym przez M jest taki, że AT jest zabawą elitarną, są kwalifikacje, GM mają narzędzia do sprawdzenia używanych statków itd. Polacy nie wezmą w tym udziału pewnie dlatego, bo :
- nie jest to zabawa elitarna
- można przegrać
- będą na to patrzeć inni, będą komentarze etc. Trzeba mieć jak to "ktoś" mówił "Balls Of Steel" i honor by wskoczyć na ustawioną walkę 1v1 i dać się zbić nie uciekając oraz szanując zasady. M wie o tym, ja też wiem o tym. Bądź co bądź stoczyliśmy pojedynek honorowy z wyborem broni przed walką.
Co nie zmienia faktu że głosowałem na Nie nr 3.
--- Koniec cytatu ---
1. Z walleta :)
2. a) Sprawdzic statek nie jest problem - walki beda ustawione i bedzie widac kto przylecial w bc'ku, a kto nie.
2. b) Co powiesz na rewanz? Ostatnio alto mnie wyzwal na pojedynek... i bylo na tyle :(
2. c) Powiem ci, iz znajdzie sie wiele osob, ktore beda chcialy wziasc udzial (przynajmniej mam taka nadzieje ;) ), chocby dla nagrody, lub wlasnie dla faktu, iz inni beda patrzec i komentowac.
Turniej aliansow jest taki popularny z powodu dwoch aspektow - 1. przyglada i komentuje go cale eve = slawa 2. duza wygrana.
@Sokole - jesli ccp zorganizowalo by turniej 1vs1 z np. nagroda 100b, gdzie mialbys stoczyc 100-200 walk, to i tak by znalazlo sie wielu chetnych...
Xarthias:
Heh, ciekaw jestem ile z tych głosów na "nie" byłoby głosami na "tak" gdyby pomysłodawcą był ktoś inny... Np. ja :P
Imo pomysł jest fajny (mimo, że nawet jeśli dojdzie do skutku, to ja raczej udziału brał nie będę i tak też zagłosowałem - nie mam po prostu czasu). Nie trzeba chyba nikomu tłumaczyć, że każda liga/turniej to twór sztuczny i nie mający przeniesienia na "prawdziwe pvp". Moim zdaniem byłaby to fajna impreza integrująca community (po zbanowaniu malkontentów :P), miejsce do podyskutowania o fitach/taktykach itp. I jestem pewien, że nawet ci "hardkorowi pr0 prawdziwi" pvperzy czegoś nowego mogliby się nauczyć, mimo tych "sztucznych" warunków.
Podkreślę jeszcze raz - ja jestem jak najbardziej za tą inicjatywą i jeśli dojdzie do skutku służę pomocą organizacyjną (choć bardziej OoG niż in).
Lt Rook:
A ja myśle że ludzie poprostu jajek nie mają, poprostu boją się przegrać. I wtedy wyjdzie że nie są tacy UBER-PR0 Peweperami, tyle z mojej strony ;)
@mystiq - organizuj, organizuj, duzo osob pewno nawet dla funu bedzie chcialo wziasc udzial
Dormio:
--- Cytat: ltrook w Styczeń 13, 2011, 13:11:37 ---A ja myśle że ludzie poprostu jajek nie mają, poprostu boją się przegrać. I wtedy wyjdzie że nie są tacy UBER-PR0 Peweperami, tyle z mojej strony ;)
--- Koniec cytatu ---
Jak nie ? A PODy to co ;) :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej