Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[kurs pvp] dla mlodych graczy

<< < (3/5) > >>

Dormio:
Ja z chęcią zapiszę się na kurs, a dodatkowo mogę dorzucić fregaty (20szt. -  w wybranych modelach - Col jakbyś mi zapodał jakie modele potrzebne i gdzie dostarczyć).

Chupacabra:
Też bym się zapisał, bo ze mnie noob jak cholera, tylko CTA i CTA i te bloby, a solo to masakra, nie ogarniam  :) zanim się na coś zdecyduje, to albo nie ma celu, albo ja już w podzie :P

tylko, że pewnie będzie akurat CTA :(

Shiro:

--- Cytat: Colonel w Styczeń 11, 2011, 00:08:04 ---* Posiadanie skili na statek "Rifter" z wyposazeniem T2
--- Koniec cytatu ---

A czy Panowie piraci są w stanie odpuścić T2 Autocannon'y? Czy raczej pojawiając się bez nich obejrzę rafę koralową z armatnią kulą przywiązaną do kostki? :)

Jako młoda postać szlifująca Drejka, nie dotykałem jeszcze działu gunnery, a same Light Autocannon'y to prawie 5 dni wyjęte z życiorysu.. Riftery będą fitowane na armor, czy shield?

Colonel:

--- Cytat: Dec Apilatour w Styczeń 11, 2011, 10:45:09 ---a gdzie będą prowadzone zajęcią? (region)

--- Koniec cytatu ---
decyzja zapadnie w ciagu kilku najblizszych dni

--- Cytat: Shiro w Styczeń 11, 2011, 16:18:11 ---A czy Panowie piraci są w stanie odpuścić T2 Autocannon'y? Czy raczej pojawiając się bez nich obejrzę rafę koralową z armatnią kulą przywiązaną do kostki? :)
Jako młoda postać szlifująca Drejka, nie dotykałem jeszcze działu gunnery, a same Light Autocannon'y to prawie 5 dni wyjęte z życiorysu.. Riftery będą fitowane na armor, czy shield?

--- Koniec cytatu ---
Cannony T2 to nie sa zmarnowane skile dla kogos kto bedzie chcial robic PvP w przyszlosci,
5 dni to nie duzo..do rozpoczecia kursu jest 10 dni, tank bez znaczenia...Rifter to i tak tekturowy statek szkoleniowy.

--- Cytat: Dormio w Styczeń 11, 2011, 12:24:15 ---Ja z chęcią zapiszę się na kurs, a dodatkowo mogę dorzucić fregaty (20szt. -  w wybranych modelach - Col jakbyś mi zapodał jakie modele potrzebne i gdzie dostarczyć).

--- Koniec cytatu ---
Podziekowania! wystaw na vu-du w "J 4-4"

--- Cytat: Jonas DaVerde w Styczeń 11, 2011, 12:22:59 ---Czy starzy gracze też mogą wpaść? Gdzieś powinienem mieć skill na riftera. ;)

--- Koniec cytatu ---
Kurs jest dla mlodych graczy,
byc moze bedzie sie nudzic "stary gracz" bo bedzie do omowienia kilka oczywistosci.

--- Cytat: Kaevar w Styczeń 11, 2011, 12:14:33 ---Planujecie wspolne odrabianie security status? :)

--- Koniec cytatu ---
Zadbam o to zeby zbytnio nie pospadal zainteresowanym jego utrzymaniem.

Jeszcze raz poprosze zainteresowanych wzieciem udzialu o prywatna wiadomosc przez Centrale
w tytule prosze wpisac "KURS"

Colonel:
Wiecej nowych graczy!
Myślcie o tym jak o Gank Night
Nie bać sie o security status!
Nie bać sie piratów ...Polaków nie gryzą!
Zapisywać sie, priv...w temacie - KURS

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej