Śmietnisko > Flamewar

Lolfity, szpiedzy, trolle i inne głupoty

<< < (9/19) > >>

Gregorius:
Fajnie się nakręcacie chłopaki ;) (jakieś statystyki postów później można zrobić ;D)

Go on, go on pls ;)

* Gregorius leci po chipsy.

Chupacabra:
No śmieszne było, my też śmialiśmy się z siebie.  Nie ma co się spinać, bo pękniemy jak ...wiadomo kto :)

a tak na marginesie, to tak się kończy jak dosiada się szipa w hangarze bez sprawdzenia fitu, i cargo. Mało to razy wyleciałem z przepalonymi na amen modułami, bez ammo :) Ba byłem na jednym cta BEZ SHIELD EXTENDERÓW W DREJKU i zorientowałem się w momencie jak mi się rakiety zacięły przy reloadzie i musiałem włączyć fiting żeby je rozblokować.
Resztę walki spędziłem na modlitwach, żeby tylko nie spaść, bo będzie wstyd :). Znam przypadki jak ktoś spadł z czymś cennym w cargo, bo akurat zapomniał wyjąć, a nie miał czasu na zerknięcie do shipa :)

mnie za to rozśmieszył najbardziej w tej sytuacji, fakt że choć my baaardzo szybko ewakuowaliśmy, tzn dokonaliśmy taktycznej zmiany pozycji do Uanzin, to i tak chłopaki z Pink Boysów byli szybsi z umieszczeniem posta na centrali. Brawo!!! :)

Już wiem dlaczego nie mogliście nas dogonić :P

KusKus:
Ciezko sie operuje mycha i klawiatura (badz kierownica/gitara jak to poniektorzy maja w zwyczaju) z poziomu podlogi po soczystym ROTFlu ;]

xireth:
emmm eee wiekszosci proponuje to zebyscie sie mogli odsresowac..   :P

http://mygramy.pl/gra/Bierki    >:D

Nitefish:
bez sensu jest ta gra bo tam się nie da przegrać

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej