Śmietnisko > Flamewar
Lolfity, szpiedzy, trolle i inne głupoty
tomassz:
Dajcie spokój, każdemu może się zdarzyć taka wpadka, a komentujecie ją bardziej niż inne bardziej przygłupawe fity które pojawiały się w w oryginalnym wątku, ale może dlatego że to nie były fity z c0venu ::)
Striker:
Wy to serio tak przeżywacie?;) Yurioni ty jakimś synem Kiry jestes czy coś, że tak ragujesz? Dzięki za itemki i wyłącz CSPA next time.
A my sie z całej sytuacji w nocy na tsie z Mikkerem śmialiśmy bo i powód do śmiechu jest. Jakie kompleksy, jaka histeria i panika? lol
Yurioni:
--- Cytat: Striker w Styczeń 10, 2011, 11:22:42 ---Wy to serio tak przeżywacie?;) Yurioni ty jakimś synem Kiry jestes czy coś, że tak ragujesz? Dzięki za itemki i wyłącz CSPA next time.
A my sie z całej sytuacji w nocy na tsie z Mikkerem śmialiśmy bo i powód do śmiechu jest. Jakie kompleksy, jaka histeria i panika? lol
--- Koniec cytatu ---
porownaj posty ludzi z bufu&pbn z postami ludzi z covenu w tym watku i powiedz mi w ktorych jest wiecej beki a w ktorych emo rage, tylko badz w miare obiektywny, jesli wiesz co to znaczy...
Nitefish:
Ja np. odkryłem, że jak się kogoś samodzielnie nie ubije to jakoś tak nie ma się ochoty komentować. Poza tym my już o tym nie gadamy a ten temat jest w śmietnisku więc jest nieistotny tylko zakwalifikowany jako zbędny.
Teraz to się już śmiejemy z tego, że wczoraj było śmiesznie a nie z Ciebie.
Coldim:
My sie z tego usmialismy na TSie do łez i wierz mi, bez żadnych hate commentów. Po prostu wasze podejscie do tematu, przynajmniej tutaj, jest tak poważne, że aż królicze uszy opadają. Zamiast się pośmiać z nami, to wam to na ambicje weszło najwidoczniej bardzo.
Plus całej sytuacji jest taki, że maybe, just maybe przylecicie do nas się bić i może bez podejscia, że żeby się z nami bić to potrzebujecie x2 liczb :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej