Śmietnisko > Flamewar
Lolfity, szpiedzy, trolle i inne głupoty
Goomich:
--- Cytat: Chupacabra w Styczeń 09, 2011, 23:36:55 ---
Kupiłem sobie: Energized Adaptive membrane t2 za jedyne 700 000 000 isk (siedemset milionów isk)
Ktoś chce odkupić? :)
--- Koniec cytatu ---
I tak nie przebijesz mojego Badgera II za 850. :P
A i PS. Lt Rook tam nie ma Dominiksa z AB, może ci się z Phobosem pomyliło?
Kira Korpii:
--- Cytat: Yogos w Styczeń 09, 2011, 23:48:57 ---Hm ktoś pomylił modułki na fit, błąd jakich setki się zdarzają i przewijają na KB czyli nuda.
Wsadziliście to oczywiście dlatego, że to facet jest a)Polakiem b)z c0ven d)wszystko powyższe
--- Koniec cytatu ---
a) bo to wstyd
b) bo jest wizytowka i fc c0ven
c) bo powtorke po raz x ciezko nazwac pomylka
d) bo mamy dosc tematu 3 kroli na top w offtop ;)
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Kira Korpii w Styczeń 10, 2011, 05:37:03 ---a) bo to wstyd
b) bo jest wizytowka i fc c0ven
c) bo powtorke po raz x ciezko nazwac pomylka
d) bo mamy dosc tematu 3 kroli na top w offtop ;)
--- Koniec cytatu ---
Dobrze, ze PBN nie jest juz wizytowka c0ven, juz wole failfity Garona :) Potem sie dziwicie, ze w temacie rekrutacyjnym ludzie pisza ze szukaja korpa pvp ale nie PBN ani BUFU, a przeciez znaja was tylko z centrali ;D
Yurioni:
eee kto i gdzie sie dziwi?
Nitefish:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 10, 2011, 10:23:35 ---Dobrze, ze PBN nie jest juz wizytowka c0ven, juz wole failfity Garona :) Potem sie dziwicie, ze w temacie rekrutacyjnym ludzie pisza ze szukaja korpa pvp ale nie PBN ani BUFU, a przeciez znaja was tylko z centrali ;D
--- Koniec cytatu ---
To pewnie dlatego, że u nas jest za duże ciśnienie np. trzeba wkładać modułki na wszystkie dostępne sloty w shipie itp.
Nie wiem czemu myślisz, że Was nienawidzimy. Rzeczy wklejane jako śmieszne do tego służą chyba, że się mylę. Zawsze tak jest, że niektóre tematy są bardziej męczone a niektóre mniej. Nie ma chyba ograniczenia co do ilości odpowiedzi na posta.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej