Eve Online > Przedpokój
rozwód
Klaudia:
Juz mu nikt do rozsadku nie przemowi. To jego nick tak mi sie wydaje, eargon.
Pracuje na dwie zmiany od 7 do 16ej wiec jak przyjdzie z pracy od razu siada na kompa i tak do 1ej godziny czasem dluzej bo rano musi wstac a jak ma druga zmiane to od rana siedzi na 15ta idzie do pracy wraca po 24ej i siedzi do 3-4 rano
Starakopara:
--- Cytat: Klaudia w Styczeń 09, 2011, 20:58:45 ---Juz mu nikt do rozsadku nie przemowi. To jego nick tak mi sie wydaje, eargon.
Pracuje na dwie zmiany od 7 do 16ej wiec jak przyjdzie z pracy od razu siada na kompa i tak do 1ej godziny czasem dluzej bo rano musi wstac a jak ma druga zmiane to od rana siedzi na 15ta idzie do pracy wraca po 24ej i siedzi do 3-4 rano
--- Koniec cytatu ---
fakt, to ma koleś problem... Może trzeba ubezwłasnowolnić i zamknąć w jakimś miłym przytułku dla obłąkanych??? :P
Klaudia:
prosiliam zeby usunal konto ale twierdzi ze duzo kasy na to wydal i mu szkoda. Zawsze cos z allegro kupuje. Sama chcialam usunac ale juz hasla ktore zaszwe mial pozmienial. Moze uda Wam sie go niewiem zniszyc czy co wy tam robicie w tym kosmosie:)
silvia:
Na pewno uda nam sie zorganizowac cos by mu sie odechcialo grania w eve >:D
:lololol: sprawdzcie ip, zobaczymy kto tak kiepsko trolluje
Lololol, "Superstar", lame troll bro :*
And fek you phunk ;]
Klaudia:
chcialam zeby poszedl do psychologa bo wiem ze jest ogolnie uzalezniony od komputerow ale tak samo jak alkoholik powie ze nie jest uzalezniony tak samo on. On teraz pewnie siedzi przed kompem gra ale robi jakie inne rzeczy o ktorych wole nie myslec a ja tu placze i siedze sama myslac jak przezyc jutrzejszy dzien i zeby dzieci byly szczesliwe
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej