Forum Gry > Inne gry

Supremacy 1914 - back again, gra dla Centralowiczów

<< < (18/71) > >>

Ptysiu:

--- Cytat: Tylio w Luty 14, 2011, 00:22:29 ---To nie była najmocniejsza akcja z goldmarkami jaką widziałem. Moja ostatnia gra po której postanowiłem zrobić sobie dłuższą przerwę wyglądała tak: Gracz x i y szybko dominują całą mapę i zaczynają walkę miedzy sobą. Była to duża mapa i walczyli o panowanie na morzu. Jeden miał tylko 3 porty i w ciągu jednego dnia wyprodukował około 15 battleshipów ;D Drugi dotrzymywał tempa mając 5 czy 6 portów.

--- Koniec cytatu ---

Przy czym ja większego sensu takiej gry nie dostrzegam, ponieważ znosi to konieczność logicznego myślenia. Wygra ten, kto właduje więcej GM w grę, a przynajmniej będzie miał nieporównywalnie łatwiej do konkurencji. Czy tylko mnie widmo przegranej w przeglądarkowej grze aż tak nie boli, bym nie stosował GM jako części mojej gry? :-[

Oczywiście można grę z Gm tolerować, ale niech mi proszę ktoś wyjaśni w takim razie celowość takowej?

Pozdrawiam

CATfrcomCheshire:
ja moje 5 tys gm odrazu wladowalem w niszczenie fortecy w antwerpii, zreszta mi tez ktos poniszczyl, wiec nie wiedzialem, ze tak nie mozna... zreszta teraz juz po problemie, bo i tak nie mam golda :P

Doom:
U mnie to samo, 1k startowego golda (jeśli to nie jest gratis do świerzo utworzonego konta to pojęcia nie mam skąd je miałem) co do monety poszło w morale włoch. A twierdze demolować można też chyba normalnie prawda? Tyle że to trwa...

Straszny:
słuchajcie - zupełnei co innego jest używanie przeciwko graczom golda i zagrywki polegające na zniszczeniu tygodnia pracy i 70% surówki żelaza (bo tyle mi szlag trafił w tej akcji Tyla) innego gracza a co innego używanie goldmarków na PVE :D czy pozytywnie do budowania sobie czegoś

Nie prawda ze z graczami goldamrkowymi nie da sie wygrać, bo Tylo sam tego doświadczyłem w ostatniej grze - przyśpieszanie budowy nie zmienia ilości surówki, a jest ona tak graczom porcjowana że nie ma mowy o "INSTANT 15 battleshipach", ostatnią gre wygrałem sam przeciwko takiemu graczowi, choć on władował w produkcje dobrze ponad 100 pln.

Ja jestem osobą nie mającą  raczej zadnych problemów z kasą, jakbym chciał tutaj wrzucić tysiąc czy 2 realnej kasy to bym to zrobił nawet za chwile i zamienił Wam państwa w pustynie.... tylko czy grając z kolegą w szachy dajesz kelnerowi stówe zeby cichaczem ukardł mu figury ?

Tym bardziej że robisz to 2 dni za późno.... i tak Axis już zostaną zmiażdżeni... po grzyba wywaliłes góre goldmarków na beznadziejną strategicznie akcje ? Ogólnei Tylo swoim podejściem kompletnie mnie załamał, że tak można grać tutaj na centrali. A sama gra tym że nei ma żadnego ale to żadnego sposobu obrony przed wyłożeniem kasy i niszczeniem graczy. Teraz to jestem bitter :(

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Scaryman w Luty 14, 2011, 08:40:08 ---Ja jestem osobą nie mającą  raczej zadnych problemów z kasą, jakbym chciał tutaj wrzucić tysiąc czy 2 realnej kasy to bym to zrobił nawet za chwile i zamienił Wam państwa w pustynie...

--- Koniec cytatu ---

dawaj

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej