Forum Gry > Inne gry
Supremacy 1914 - back again, gra dla Centralowiczów
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Doom w Listopad 13, 2013, 19:30:51 ---Powiedział koleś który wysłał na ziemie włoskie ze 200k woja na granicę przeciwną do tej gdzie armia terytorialna desperacko próbowała powstrzymac żabojadów
--- Koniec cytatu ---
Najfajniej rozwalilem Rumunow, obiecalem mu wspolna inwazje chyba na Turcje, a jak tylko przesunal wojska na druga granice to ciach ^^ fajna gra, mozna dac upust wszystkim zlym instynktom. Dyplomacja przedluzeniem wojny, w pewnym momencie zajalem prawie polowe mapy i wszyscy pozostali musieli sie przeciwko mnie sprzymierzyc, a i tak mieli spory klopot, milo wspominam zwlaszcza rozstrzelanie armii inwazyjnej Ptysia na plazy z karabinow maszynowych :)
SokoleOko:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Listopad 13, 2013, 19:39:46 ---fajna gra, mozna dac upust wszystkim zlym instynktom.
--- Koniec cytatu ---
Myślałem, że od tego jest Eve :P
Ptysiu:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Listopad 13, 2013, 19:39:46 ---Najfajniej rozwalilem Rumunow, obiecalem mu wspolna inwazje chyba na Turcje, a jak tylko przesunal wojska na druga granice to ciach ^^ fajna gra, mozna dac upust wszystkim zlym instynktom. Dyplomacja przedluzeniem wojny, w pewnym momencie zajalem prawie polowe mapy i wszyscy pozostali musieli sie przeciwko mnie sprzymierzyc, a i tak mieli spory klopot, milo wspominam zwlaszcza rozstrzelanie armii inwazyjnej Ptysia na plazy z karabinow maszynowych :)
--- Koniec cytatu ---
No patrz, a ja szczególnie dobrze wspominam zajęcie Wiednia przez moich Turków właśnie :D
Proxima Alland:
Nawet nie chce mi się tego wszystkiego czytać... Może ktoś streścić od strony 6?
Ptysiu:
Uproszczę do maksimum: Po tym jak "Państwa Centralne" zostały zneutralizowane podzieliliśmy się na dwie strony - północ i południe. Wygrała północ.
Jeżeli zebrało by się wystarczająco wielu chętnych, to mógłbym założyć prywatną rozgrywkę z dodatkowymi funkcjami. Mam sporo golda za tłumaczenie gry, więc w sumie mógłbym zafundować chętnym rozgrywkę z wcześniej niedostępnymi opcjami (samoloty, wojna podwodna).
Zasady do omówienia przed rozpoczęciem rundy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej