Forum Gry > Inne gry

Supremacy 1914 - back again, gra dla Centralowiczów

<< < (57/71) > >>

mehnlo:

--- Cytat: Jakub Trokowski w Kwiecień 21, 2011, 20:16:37 ---Pisałbym się. (Ksywa w S1914: Tichy.)

Ale mam pytanie:Pewnie to ja czegoś nie czaję, ale to za "extra units" nie płaci się GoldMarkami?

--- Koniec cytatu ---

nie. samoloty, okręty podwodne i balony obserwacyjne są budowane w fabryce przy użyciu zwykłych surowców [nie dam raqdy podać z pamięci ile czego na nie potrzeba :P ] Jedynie dołączenie/założenie gold rundy gdzie one są dostępne kosztuje 5 tyś GM [ale do końca tygodnia, póki mamy wszyscy status "member of high command" mozemy dołączać do gold rund za darmo, a przynajmniej devsi sie tak reklamowali :P]

ManganMan:
Ok, biorę udział w jakieś małej zadymce, West Algeria, Nick taki sam

EDIT Gra ma nr 138570

Jakub Trokowski:
To trochę mało ludzi...

I mam pytania:
jak rozumiem zakaz używania GM to poprostu się tak umawiamy - tak?
a jak z komunikacją? Tzn wiadomości w grze da się przechwycić szpiegami, ale np tych z GG itp już nie. To będzie zakaz rozmów przez inne kanały niż przez grę?

Doom:
Chyba każde użycie GM jest do wykrycia, natomiast jak chcesz udowodnić że dwóch twoich przeciwników obgadywało plan zaorania Ciebie przez GG to ja nie bardzo to widze

Jakub Trokowski:
No do wykrycia - wiem.
A o GG poprostu pytam, bo ostatnio jak grałem z centralą, to chyba tylko przez GG ludzie gadali i szpiedy mieli mniej do roboty. :P Więc pytam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej