Forum Gry > Inne gry
Supremacy 1914 - back again, gra dla Centralowiczów
mehnlo:
Też dziekuje wszystkim za gre, było dosc ciekawie. Szkoda tylko że aż tyle osób było nieaktywnych i zamieniło się w kraje npc.
Wielkie dzięki dla netcop'a za pomoc kiedy blok francja-włochy-anglia został pokonany i przyspieszony kurs podstaw gry. :)
Jakub Trokowski:
Kiedy zaczynacie następną? :)
mehnlo:
Mały offtop. Czy ktoś z was ma/wie gdzie można znaleść mapke uzywanądo gry w supremacy dla 10 graczy z naniesionymi na nią długościami poszczególnych odcinków dróg [miasto <-> granica] w km. Bo szacowanie "na oko" ile przeciwnikowi zajmie czasu przemasz od granicy do miasta i odwrotnie jest jak dla mnie zbyt niedokładny :P
Jakub Trokowski:
Mehnlo, nie wyrywałem sobie rękawów szukając, ale nie widziałem czegoś takiego. (Choć zgodzę się, że było bo to b. przydatne.) Ostatecznie dałoby się takową mapkę zrobić - gdyby zabrało się za to parę osób i spisać jednej czasy przemarszu, to potem już tylko przeliczyć i opisać trasy. Nie wydaje mi się to warte roboty. :P (Choć gdyby pojawiła sięgrupka ludzi chcących zrobić coś takiego, byłbym gotów dołączyć.)
Natomiast ponawiam pytanie o grę: czy znalazłoby się na centrali jeszcze raz 10 (więcej?) osób chcących zagrać?
mehnlo:
W zasadzie skoro przez ~tydzień, wszyscy mamy status "member of high command" i jeśli się nie myle mozemy dołączać do gold rund bez konieczności płacenie 5tyś GM, to jeśłi znalazłoby sięwystarczająco dużo chętnych można by zacząć kolejną centralową gold rundę.
Zasady proponowałbym takie jak w ostaniej:
Peace period 1 day(s)
Max. Inactivity 2 day(s)
Honor Period 24 hour(s)
+ Elite AI
+ Extra units
+ zakaz uzywania GM.
ktoś byłyby chętny?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej