Forum Gry > Inne gry

Supremacy 1914 - back again, gra dla Centralowiczów

<< < (54/71) > >>

NetCop:
Nie posyłałem wojska nigdzie,  Hiszpana nie było na pewno w tym czasie.
W tej chwili gra znów jest wyłączona.

Since the website has been down for a while again, we have paused the games again. It may take a little longer than we first thought.

Jakub Trokowski:
Wygląda że już można grać.
Ale czas w grze jakoś dziwnie skacze. A nie widzę jakichś sensownych informacji na stronce.

mehnlo:

--- Cytat: Jakub Trokowski w Marzec 30, 2011, 10:30:06 ---Wygląda że już można grać.
Ale czas w grze jakoś dziwnie skacze. A nie widzę jakichś sensownych informacji na stronce.

--- Koniec cytatu ---

racja po tym ataku gra troche wariuje. Np mój oddział 5h temu zaczął "disembark" a teraz ma na liczniku "pozostało 2h 40min." i jest własnie dobijany przez wrogie lotnictwo. inne oddziały mimo lądowania we własnych prowincjach z portami majączasy >7-8h.

Jakub Trokowski:
Bumpnę temat informacją, że w mojej grze - nr 123827 - zwolniły się dwa (z 6ciu) miejsca.
Gra jest idealna dla kogoś kto chce nauczyć się / przypomnieć sobie jak się w to gra. (A to z przyczyn małej ilości graczy i niskiego poziomu grających.)

Dormio:
Dziękuję wszystkim za ciekawą grę i chociaż dałem się rozdrapać, to mam nadzieję, że nie byłem arcyłatwym przeciwnikiem :)
Ta gra to kolejny dowód na to, że o potencjale decyduje startowe położenie i strategia "kto szybciej podbije sąsiadów".

Oczywiście w PVP nie ma sentymentów, ale jak się ma agresywnych sąsiadów wybierających ten sam kierunek ekspansji, to zbyt wielkiego wyboru nie ma i albo zaczyna się budowanie bloków, albo walka przeciw wszystkim.

No i wniosek końcowy - szpiegostwo w grze jest przegięte i słabo zbalansowane. Samoloty w ogóle nie mają balansu i wymagania dotyczące lotniska powinny być znacznie wyższe, albo ich produkcja droższa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej