Forum Gry > Inne gry
Supremacy 1914 - back again, gra dla Centralowiczów
Straszny:
j@Doom
ako że kolor czerwony podobno jest zarezerwowany dla moderacji może nie pisz w nim postów o grze? ;)
jak chcesz to chętnie przyjme zaklad ze Praga moja jest i będzie przez (tu wstawić) dni (zawsze to easy money... :P)
Jaina Silverblade:
Co do dzisiejszego Hiszpańskiego D-Day jakby wysiadał w Tunisie tez bym go przechwycił na plaży miałem opracowane czasówki tego desantu. Ale spokojnie pkp zaraz bedzie na całym moim wybrzeżu. w tedy zapraszam ponownie, moi dzielni jeźdźcy na szturmowych wielbłądach, ckamy i haubice czekają.
Straszny:
--- Cytat: Jaina Silverblade w Luty 23, 2011, 13:52:13 ---Co do dzisiejszego Hiszpańskiego D-Day jakby wysiadał w Tunisie tez bym go przechwycił na plaży miałem opracowane czasówki tego desantu. Ale spokojnie pkp zaraz bedzie na całym moim wybrzeżu. w tedy zapraszam ponownie, moi dzielni jeźdźcy na szturmowych wielbłądach, ckamy i haubice czekają.
--- Koniec cytatu ---
oczywiscie, ale wtedy chociażby Raan powalczył, a moze i rozwaliłby Twoje obronne wojsko (bo go mało było w sumie), tyle ze kosztem 50% albo więcej strat.
A tak po prostu rozmazało się 60 000 o plaże+fort..... :-[
btw: ale staty za to to Ci wyskocza w góre jak szalone po tej masakrze :P
Doom:
Scary akurat znacznik "/me" defalutowo jest na czerwono, a odkąd mamy moda od odpowiednich ramek raczej nie ma watpliwosci kiedy ktos pisze jako mod :D
W kazdym razie dzieki Raan, bo Twoja inwazja niesamowicie ułatwiła nam działanie i rozstrzygneła kilka problemów gdzie i kiedy co skierować :D
Straszny:
@Raan
gdybyś nie wiedział to w grze panuje umowa że nie używamy GoldMarków wpływając nimi na przebieg rozgrywki. Jeśli przy ich pomocy poprawiłes sobie morale na świeżo zdobytych wyspach - to prośba żebys tego wiecej nie robił (chyba że nie robiłeś wtedy nie jest to do Ciebie)
rozmoawa o tym była bardzo wyraźna
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej