Forum Gry > Inne gry
Supremacy 1914 - back again, gra dla Centralowiczów
Straszny:
ok 14-15 zwolnie, nie zmienie tego bo tyle samo dostał Raan jak sie nie pojawił (pojawil sie 9 h od info)
sytuacja ingame nie ma nic do tego, kazdy gracz, Ty rowniesz jakbys zniknal na 2 dni dostałbys 2 dni + ok 8-10 h (albo i wiecej).
Po moim kliknieciu gra jest na amen zamknieta dla wywalonego gracza, wiec jest to ruch z ktorym zawsze chwile czekam i poczekac wręcz wypada.
edit:
btw:
--- Cytuj ---zagłalłeś va banque
--- Koniec cytatu ---
ale to nic odkrywczego - bo ja zawsze gram va banque ;)
lastverb:
Nie musisz tyle czekac. Tylio nie wroci bo poszedl grac w Gwiezdnego Jacka (Starjacka - byl post tutaj na forum).
Dormio:
OT: Gdzie jest panel admina w Supremacy ? Zostałem obdarowany i nigdzie nie mogę znaleźć, a zastanawiam się jak potrzebuję wywalić nieaktywnych graczy.
Straszny:
--- Cytat: dziadzik w Luty 21, 2011, 12:48:11 ---Nie musisz tyle czekac. Tylio nie wroci bo poszedl grac w Gwiezdnego Jacka (Starjacka - byl post tutaj na forum).
--- Koniec cytatu ---
a jak tak to zwalniam... swoją drogą nie cierpie lamek, które po wielu dniach grania razem ani be ani me nie potrafia powiedzieć ani sie pożegnać ani nawet poinformować że spada. Znika w środku gry .... więcej raczej sie w zadnej grze nie spotkamy Tylio >:(
Konto wolne, zapraszam kto ma ochotę dołączyć do nas - kontem jest Rosja, duża armia, teren bezpieczny i ufortyfikowany. Rosja nie jest w tej chwili wplątana w żadną wojne.
LosBekoczoS:
LosBekoczoS nowy Czar rosji wita :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej