Forum Gry > Inne gry

Supremacy 1914 - back again, gra dla Centralowiczów

<< < (21/71) > >>

Straszny:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Luty 14, 2011, 09:42:00 ---nie widziales, bo teraz powinnismy sie rozbudowywac a nie prowadzic wojne na pelna skale, i dlatego zamiast powoli przechodzic do kolejnych etapow, rozgrywka zostanie rozstrzygnieta na samym poczatku - a wszystko przez pazernosc i lamanie umow Anglii, no i emocjonalne podejscie i osobiste animozje Scarry'ego...

--- Koniec cytatu ---

popatrz lepiej jak emocjonalnie zachowujesz sie na forum, rok temu śmiałem sie ze gramy z Tobą jak z emo-kid, ciągle masz to samo - wpadasz w gigantyczny entuzjazm, nabijasz sie z innych , po czym dół że jednak wtapiasz

przecież ponapadaliście pierwsi wszystkich graczy jakich mogilście... a potem moje emocje? Ja po prostu skalkulowałem błyskawicznie ze robicie we trzech (CAT,  EmilLos, i Yamashiro) błędy rushując bez opamiętania w pierwszej fazie. A już Yamashiro z tym rushem bez zadnych fortyfikacji po prostu prosił się o wjazd z paru stron i kasacje.

Macie co powinniescie dostać i tyle. Nie myśleliście o strategii, raczej tylko skupienie na bieżącej taktyce - od początku Axis jedziecie na tych goldamrkowych akcjach ostro + rush gdzie sie da bez myślenia o konsekwencjach każego wypowiedznia wojny, dobrze że przynajmniej kara za to jest  ;)

nie zauważyłem w sobie żadnych emocji, nie pisze o nikim emo-postów, nie cieszyłem sie jak Francuz wtapiał 60 000 na Włochach ani jak Austria robiła swoje błędy. Nie rozpaczałem jak nie udał mi się desant na Niemcy.
A pretensje do Włocha że nie dał sobie w kasze dmuchać i pociągnął wojne jak został napadnięty... come on...  padne zaraz. Samarytanie sie odezwali.

Doom:
Tia tyle ze troche czasu to potrwa. Rzeźnia jaka sie wywiązała w trieście ostro mnie przystopuje. Podobnie maroko. No i jeszcze jest Hiszpan który ma nie ruszoną armie ale od soboty nie dał znaku życia..

Straszny:

--- Cytat: Doom w Luty 14, 2011, 11:02:11 ---Tia tyle ze troche czasu to potrwa. Rzeźnia jaka sie wywiązała w trieście ostro mnie przystopuje. Podobnie maroko. No i jeszcze jest Hiszpan który ma nie ruszoną armie ale od soboty nie dał znaku życia..

--- Koniec cytatu ---

rzeźnia pikna  >:D

tyle że... po rzeźni Francja zostaje BEZ armii i BEZ terenu, Austria zostaje z 50% terenu jutro i BEZ armii, Włoch zostaje z całym terem, Turcja powiększa sie sporo, obydwie mają jeszcze troche wojska

Więc kto na niej zyskał ? ;)

CATfrcomCheshire:
Dajesz sie trollowac Scarry - lykasz wszystko jak mlody Pelikan i produkujesz sciany tekstu z dmgcontrolem i propaganda  ;D

Straszny:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Luty 14, 2011, 11:35:30 ---Dajesz sie trollowac Scarry - lykasz wszystko jak mlody Pelikan i produkujesz sciany tekstu z dmgcontrolem i propaganda  ;D

--- Koniec cytatu ---
strolować? Na jakim poziomie Cat  rozmawiasz? gramy w planszową strategie a nie wybuchanie statków w eve, emocje jakimi rozsadzasz posty do planszowej gry sa po prsotu dziecinne. Zrobiłem gre na centrali szukając dojrzalszych graczy a nie okazji do strollowania przez Cata.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej