Eve Online > Dyskusje ogólne

heavy missle i heavy assault misle kontra frejki i cruzy

<< < (6/7) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Shiro w Styczeń 05, 2011, 00:42:50 ---Dark, a czy taki pasywny Tengacz poradzi sobie z tankowaniem absolutnie wszystkich L4?  Jestem sobie w stanie to wyobrazić, bo Drejkiem na noob-skill'ach też mogę zrobić większość L4-ek, ale pasywny Tengu wywołał szok poznawczy..

--- Koniec cytatu ---
tak ae,ge, blockade,worls collide shield nie spada ponizej 70%

tengu jest duzo mniejszy i szybszy oraz ma 2x wiekszy dps od drejka :)

Dormio:

--- Cytat: Dark Flonoe w Styczeń 04, 2011, 20:37:04 ---ekhm ekhm 2 rigi i lse nie czynia z tengu nawet bcka wiec nadal masz malutka sygnature :)

--- Koniec cytatu ---
Amarrskie BCki 265m (nominalnie)
Matarskie BCki 240m (nominalnie)
Twoje Tengusy podpadają pod size BC.
Dark zapomniałeś dopisać, że oba Twoje fity mają brak ~1% PG.

R@F:
Tyle że np taki pasywny drej na misje ma juz ponad 500 sygnatury a to jest różnica :)

Dormio:
Dlatego ja latałem np. Brutixem albo Myrmidonem (300m), a i zdarzyło mi się Harbringerem polecieć (265m). Mowa oczywiście o L4 i to bez alta.

sc0rp:
Doom a ty wogole probowales latac pasywnym tengu ze tak krytykujesz czy opierasz swoja krytyke na podstawie EFT? Bo wiesz ja zlozylem sobie tengu za 3b (dla przypomnienia http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=8386.0 ) i owszem w sprzyjajacych warunkach brak neutow i zbyt duzej ilosci siatek i tona cruiserow na close) shield nie spada ponizej 98% problem zaczyna sie w momencie gdy:
- sa neuty
- masz tone siatek i cruisery na orbicie (ale to tylko na plexach 0.0)
- latasz w hi-secu bo 2 alpha bsy zdejmuja kazde aktywne tengu.*

* - twoj argument o regionach ktorych nalezy unikac w "choince" jest dziwny, to tak jakbys mowil aby jezdzic samochodem tylko po suchej ulicy w zime, zamiast poporstu zalozyc zimowe opony.

--- Cytat: Dormio w Styczeń 05, 2011, 10:24:39 ---Dlatego ja latałem np. Brutixem albo Myrmidonem (300m), a i zdarzyło mi się Harbringerem polecieć (265m). Mowa oczywiście o L4 i to bez alta.

--- Koniec cytatu ---
cool a ile te cudenka mialy dpsa i range? Bo wiesz tengu na hml i moich skillach ma 773dps i 114km range no i bonus z rigora i painterka ;)
A wiesz ja hawkiem i dramielem robilem L4 tylko co z tego wynika jak to jest thread o tengu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej