Eve Online > Dyskusje ogólne

heavy missle i heavy assault misle kontra frejki i cruzy

(1/7) > >>

R@F:
Chciałbym się dowiedzieć jak sie sprawują poszczególne pociski(HM i HAM) w tepieniu frytek i kruzów. Chodzi mi o to którymi pociskami z tych grup walić we frejki lub kruzy. Jakie moduły(rigi, impy i inne) najskuteczniej wpływają na szybkość tępienia małego tałatajstwa, które skile poprawiają eksterminacje tego małego tałatajstwa. I czy implant z grupy ZMA(zma10, zma100, zma1000) działa także w przypadku heavy assault misli. Czy moduły i skile które wymienicie działają w przypadku heavy missli czy heavy assault misli czy może w przypadku obydwóch. Jakbyście mogli posortować to wszystko według najbardziej skutecznych do najmniej. Wiem że to bardzo dużo, ale jakbyście mieli chwilke czasu byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie info. 

Goomich:

--- Cytat: R@F w Styczeń 03, 2011, 12:32:12 ---Chciałbym się dowiedzieć jak sie sprawują poszczególne pociski(HM i HAM) w tepieniu frytek i kruzów. Chodzi mi o to którymi pociskami z tych grup walić we frejki lub kruzy.
--- Koniec cytatu ---

HM

--- Cytat: R@F w Styczeń 03, 2011, 12:32:12 --- Jakie moduły(rigi, impy i inne) najskuteczniej wpływają na szybkość tępienia małego tałatajstwa,
--- Koniec cytatu ---

Weby, target paintery, a z rigów rigory (działają jak skill guided missile precision) i flary (działaja na wszystkie). Małe drony.

--- Cytat: R@F w Styczeń 03, 2011, 12:32:12 ---które skile poprawiają eksterminacje tego małego tałatajstwa.
--- Koniec cytatu ---

Guided missile precision i target navigation prediction.

--- Cytat: R@F w Styczeń 03, 2011, 12:32:12 --- I czy implant z grupy ZMA(zma10, zma100, zma1000) działa także w przypadku heavy assault misli.
--- Koniec cytatu ---

Nie, masz to przecież dokładnie napisane w opisie.

Doom:
Na poczatek, jak chcesz strzelać z HAM do frytek to upewnij się ze masz za plecami huginna i to takiego z 2 webami i TP minimum, laczek do wyłaczenia mwd też mile widziany. Przy strzelaniu w cruzery bez powyższego zestawu raczej kiepsko sie rage sprawdzą.
W przypadku HML to pociskami fury majac wsparcie paintera i / lub Crash boosterem możesz postrzelać do małego scierwa (z naciskiem na statki z bonusem do eplo velocity i explo radius np nighthawk). Kiedy ostatni raz to testowalem lepiej od precysionów w walce z małymi draniami (a było to raptem mwd frejka czy af) sprawdziły sie HML navy

Skile, rigi i okablowanie nie działają w wiekszosci na HAM rakiety. Ewentualnie bonus statku jesli masz to wyraźnie podane.

Skille dla HML:
- Gaided missile precysion - zmniejsza kare za mala sygnature
- target navigation prediction - zmniejsza kare za speed celu
- przydatne ewentualnie mogą byc skile na zasieg

rigi:
- flare catalyst (działa chyba również na HAM)
- rigor catalyst

kable sam jak widzę znalazłeś ale dla porzadku:
- ZMA
- ZMS (też chyba dziala na HAM)

Boostery
- seria Crash

Lt Rook:
Tak się ślicznie rozpisałem i mnie ubiegli... anyway dodam tylko że jak chcesz mielić małe gówna w PVP to lepsze do tego celu będą light missile.

sc0rp:
R@F to jeszcze napisz czy masz na mysli innych graczy czy krzyzyki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej