Eve Online > NoobGarten
Skanowanie problem
sc0rp:
--- Cytat: HammerSnake w Maj 04, 2011, 10:08:51 ---Chodzi mi o proby w over.
--- Koniec cytatu ---
nie wiem co ma wspolnego widzenie probe na overview, bo proby na direction scannerze byly widoczne od zawsze jedyna zmiana wprowadzona przez ccp to taka ze z zaznaczonym checkboxem na directionalu (Czyli zeby pokazywal cele takie jak twoje overview only) nadal mozesz je widziec.
--- Cytuj ---No ja też nie wiem jak kogoś takiego wyskanować. Trzeba by ruskich spytać oni się na tym znają.
--- Koniec cytatu ---
A ja wiem, bo kilka lat temu sam padlem tego ofiara gosc korzystal wlasnie z directionala bardzo mocno bo mi sie pojawial i znikal, pozniej zapuscil proby i moj raven nawet nie zdarzyl wyalignowac. aha gosc nie byl ruskim tylko z MMMS
Zgudi:
Dzięki za ciekawe odpowiedzi, bardzo się przydadzą. Skanowaniem zainteresuję się nie po to, żeby spędzać dłuuuugie godziny na przemierzaniu wszechświata i odkrywaniu wszelkich ciekawych rzeczy, które ccp tam ukryło i nie po to, żeby "szukać alternatywy dla l4", ale po to żeby znajdować bardziej dochodowe lokacje niż l4 i po to, żeby sprawnie znajdować kerbirów.
--- Cytuj ---korzystal wlasnie z directionala bardzo mocno bo mi sie pojawial i znikal, pozniej zapuscil proby i moj raven nawet nie zdarzyl wyalignowac
--- Koniec cytatu ---
Nie raz o tym sposobie słyszałem, dlatego bardzo ciekaw jestem jak to działa.
HammerSnake:
--- Cytuj ---nie wiem co ma wspolnego widzenie probe na overview, bo proby na direction scannerze byly widoczne od zawsze jedyna zmiana wprowadzona przez ccp to taka ze z zaznaczonym checkboxem na directionalu (Czyli zeby pokazywal cele takie jak twoje overview only) nadal mozesz je widziec.
--- Koniec cytatu ---
Ja pierdziele i to pisze carebear z kilku letnim stażem. No może jak się ucieka na stacje/posa jak tylko się neut pojawia w systemie to pewnie nie widać różnicy. ;D
--- Cytuj ---A ja wiem, bo kilka lat temu sam padlem tego ofiara gosc korzystal wlasnie z directionala bardzo mocno bo mi sie pojawial i znikal, pozniej zapuscil proby i moj raven nawet nie zdarzyl wyalignowac. aha gosc nie byl ruskim tylko z MMMS
--- Koniec cytatu ---
Co ma ta sytuacja do:
--- Cytuj ---b) na widok combat probe ucieka na ss i wlacza cloaka
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Nie raz o tym sposobie słyszałem, dlatego bardzo ciekaw jestem jak to działa.
--- Koniec cytatu ---
http://www.youtube.com/watch?v=xC6yBiSIsIc :P
Zapisz się zgudi w końcu do unseen.
http://www.youtube.com/watch?v=CVYCZgzbsxQ
Żadna magia używasz kierunkowego skanera, aby zorientować się gdzie mniej więcej koleś stoi. Bardzo pomocna może być przy tym mapka na f11 jeżeli nie ma koło niego żadnych obiektów.
Czyli ustalasz kierunkowym gdzie jest, sprawdzasz odległość i przesuwasz proby.
Dla mnie eot.
Kara Mon:
--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 04, 2011, 10:19:41 ---
A ja wiem, bo kilka lat temu sam padlem tego ofiara gosc korzystal wlasnie z directionala bardzo mocno bo mi sie pojawial i znikal, pozniej zapuscil proby i moj raven nawet nie zdarzyl wyalignowac. aha gosc nie byl ruskim tylko z MMMS
--- Koniec cytatu ---
Zrobil to co prawdziwi twardziele robia , zlokalizowal twoja pozycje directionalem z dokladnoscia do podejzewam 2 Au jak nie mniej i zapuscil proby na 1 szybki skan , dostal 100% za pierwszym podejsciem i juz lecial do ciebie. Jakby wywalil proby i nimi ciebie szukal to dawno juz bys zwiewal widzac je w przestrzeni a tak wystarczylo kilka sekund bez trzymania myszki na przycisku "scan" .
sc0rp:
dokladnie bylo tak jak mowisz, bo nawet pozniej z nim gadalem :)
i to jest to co odroznia kogos kto umie skanowac shipy od "wanna be pr0" co sadzi ze jak bedzie mial all5 w skanowaniu to to wystarczy, all5 ingame jest przydatne ale nie zastapi all5 miedzy klawa a monitorem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej