Eve Online > Dyskusje ogólne

Turniej na czwarte urodziny c0ven - A4UG-O 30.I.2011 18:00 et SINGULARITY server

<< < (14/15) > >>

HammerSnake:
ale spam ,a ja się zastanawiałem dlaczego dopiero teraz za 4 impreza Covenowcy wyszli z taką propozycją ,żeby dołączyć do wspólnej zabawy.No ale mamy ożywienie na forum. Bojkot zasad, darcie szat, dyskusje nad tym czym jest prawdziwe pvp (po raz 61? )-czy to po wpływem topicu mistika? ciężko się połapać jak jest wycinane  :P... Brakuje tylko ,żeby ktoś krzyknął "Gdzie jest krzyż ?" Tyle emocji i dramatów z powodu fun opu-turnieju pvp?
 /facepalm.

Nie mógłby moderator wyczyścić ten topic i wrzucić te jęki do nowego topicu "rozmowy nad regulaminem turnieju coven(uwaga głównie spam)" ?.

Organizatorom polecałbym pogadać z administracją kanału eve centrala noobs czy by nie można było wrzucić linka na temat tego turnieju ,a pierwszy topic updatować o informacje dotyczącą czym jest sisi i z czym to się je (dla graczy którzy grają w eve a nigdy na sisi nie zaglądali ,a nawet mogą nie wiedzieć o istnieniu tegoż serwera ).

jurekiedi:
bump

Implanty i dragi - reguły bez zmian - niestety pewnie dla niektórych

Przypominam że stosowanie implantów lub boosterów kończyc się będzie dyskwalifikacją

Od razu odpowiadam tak nie da sie tego sprawdzic w 100%, ale że turniej jest dniem dobroci dla każdego więc liczę na fair play :)
Ale jeśli pojawią się podejrzenia o stosowanie impli/dragów - będziemy to sprawdzać o ile sie da.

Edit Literówki itp.

[VIDE] Herezja:
W sumie bez różnicy ale ... do tej chwili nie wiem czemu impów itd nie można stosować

HammerSnake:
hehe ciągle narzekasz ,a na bank nie polecisz  :P

[VIDE] Herezja:
Skąd wiesz to po 1 po 2 zobaczy się

Wiesz mam pannę co mieszka w innym mieście i ciężko się widywać w inne dni niż weekendy więc sam rozumiesz, że trudno mi znaleźć czas w te dni właśnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej