Eve Online > Dyskusje ogólne
Turniej na czwarte urodziny c0ven - A4UG-O 30.I.2011 18:00 et SINGULARITY server
Nitefish:
ja to chciałem przylecieć nawet ale jak mam zginać na bramie przy dolocie to po co będę instalował sisi...
Chupacabra:
--- Cytat: Nitefish w Styczeń 05, 2011, 12:17:05 ---ja to chciałem przylecieć nawet ale jak mam zginać na bramie przy dolocie to po co będę instalował sisi...
--- Koniec cytatu ---
Nite Tobie to ja jestem, winien POD'a w Szwejku :) Szkoda, że "mister mała sygnaturka" nie udźwignie kufla, bo byśmy pomogli mu utopić kompleksy. A propos skąd on jest, mam nadzieję, że nie wykiełkował we Wrocku :)
Wracając do konkursu:
Ktoś coś robi, stara się, to zamiast się cieszyć, to krytyka. Przecież każdy może zorganizować konkurs, jaki tylko chce, w czym chce i na jakich zasadach mu się podoba. Dziewczyny i chłopaki organizujcie konkursy choćby w kopaniu velda na czas, bicia ratów, cokolwiek możecie wymyślić. Pokażcie, że potraficie to zrobić lepiej i nam będzie głupio, a za kolejny rok poprawimy się i pójdziemy waszym śladem.
najbardziej lamerskie jest mówić, że potrafi się lepiej, ale nie ma się ochoty pokazać
Siewca Titum:
Stereotyp Polaka (troche przez BUFU bardzo rozpowszechniany) - mam w d@@e, nie chce mi sie tam byc ale bd narzekal bo taka moja natura!
a turniej fajny bardzo :) Jeszcze nie widzialem zeby jacys ludzie jechali na jakis turniej i zmieniali jego zasady ???
Nitefish:
Ej no zażartowałem sobie z tymi japońskimi cipkami a Wy knujecie jakieś stereotypy. W sumie jakimś dziwnym sposobem zawsze sisi rypie mi evke (mimo ze jest prawidłowo zainstalowana) i stąd raczej nie wystąpię.
Alto chciał powiedzieć, że mu się nie podobają zasady tylko napisał to w inny sposób, nieco drastyczny sposób.
Alto Saotomeo:
--- Cytat: Chupacabra w Styczeń 05, 2011, 15:46:13 ---Szkoda, że "mister mała sygnaturka" nie udźwignie kufla, bo byśmy pomogli mu utopić kompleksy. A propos skąd on jest, mam nadzieję, że nie wykiełkował we Wrocku :)
--- Koniec cytatu ---
Na szczescie nie a proby trolowania mnie w ten sposob zostaw sobie dla swoich kolegow i na prywatne forum bo wchodzac w strefe RL ktorej gra nie dotyczy przeciagasz lekko strune.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej