Eve Online > Przedpokój

Witam!

<< < (2/5) > >>

Xarthias:
Myślę, że spokojnie możesz sobie na razie darować wszystkie blaster/rail boaty i skupić się na dronkowcach (vexor, myrmydion, dominix). Póki CCP nie naprawi hybrydek, to lepiej nie pakować się w nie, jesli nie do końca wie się o co chodzi :)
No i migiem -> Unseen Academy ;)

yaakuza:

--- Cytat: Precelek w Grudzień 28, 2010, 13:00:57 ---learningami teraz sie nie przejmuj tak wogole do thoraxa dojdziesz w 2 dni

--- Koniec cytatu ---

jakimi learningami?  :P  jak juz cos to implantami?  ;)

Starakopara:

--- Cytat: vMan w Grudzień 28, 2010, 12:48:35 ---Nie nie nie, ja 1 raz :D tylko tak sobie "marzyłem" o znalezieniu czasu na to :D bo ja mam za sobą i Frontiera i Privateera i Wing Commandery (mam 31 lat ;))
a teraz może jest czas na to. Ja już troszkę wyrosłem z 1 na 1, bardziej mnie eksploracja interesuje, odkrywanie niż atakowanie innych graczy. Z umiłowania
demokracji wybrałem Gallante, jeszcze się nie podłączyłem. Prosiłbym o sugestie nt. ewentualnego wyboru statku, ścieżki umiejętności itp.
Co na początek powinienem zrobić?

--- Koniec cytatu ---

witaj na Centralowym pokładzie, znajdziesz tu masę ludzi, którzy chetnie odpowiedzą na Twoje pytania  :)

@quoted:

ja mam 33 lata, a jak znam życie to i starsi piloci się Tu znajdą :P

@up

Unseen Academy to jest to....    ( ufff, obyło się bez żartów  :P :P )

vMan:
ok, to zacznę od tej Akademii Niewidzialnej ;) i cieszy mnie mocno że "starsi" też tutaj grają, bo MMOPRG mnie odrzuca m.in. ze względu na niską średnią wieku (pisząc oględnie, i bardziej dokładnie nie ze względu na wiek, a zachowanie które za sobą "średnio" niesie) :)

Ezachiel:
Obawiam się że średnia wieku w EvE jest znacząco wyższa niż w innych MMORPG, ale .... czasem w każdym budzi się rozwydżony bachor :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej