Eve Online > Dyskusje ogólne
Overviu, szkolenia, inne było: Odp: [Polityka] Chaos na południu - 25.07
VonBeerpuszken:
Jeśli ktoś patrzy tylko na KB jako CV to ja zawsze podziękuję, z jednego względu, KB nie pokazuje wszystkich umiejętności pilota, wystarczy że jest świetnym pilotem rekona/coverta (scouting/probing/cynostawiacz dla hotdropów itp), na kb go nie będzie, a wiele sukcesów całej floty zależy od niego czy nich, zależy ilu we flocie jest. To że ktoś natłukł w bitwach tysiące killi (cała umiejętnośc znalezienie primary na over, zalockowanie, F1) nie znaczy że jest lepszym pilotem który działa samodzielnie na tyłach wroga, wcześniej przebijając się przez kampy, parenaście(dziesiąt) wrogich systemów i podaje dokłądne informacje dzięki którym FC potrafi wygrac bitwę. Dla mnie osobiście KB jest tylko i wyłacznie dla popodniecania się "jaki to jestem zajebistym pefauperem" :P
Stary Pierdola:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 24, 2010, 12:01:15 ---Jeśli ktoś patrzy tylko na KB jako CV to ja zawsze podziękuję, z jednego względu, KB nie pokazuje wszystkich umiejętności pilota, wystarczy że jest świetnym pilotem rekona/coverta (scouting/probing/cynostawiacz dla hotdropów itp), na kb go nie będzie, a wiele sukcesów całej floty zależy od niego czy nich, zależy ilu we flocie jest. To że ktoś natłukł w bitwach tysiące killi (cała umiejętnośc znalezienie primary na over, zalockowanie, F1) nie znaczy że jest lepszym pilotem który działa samodzielnie na tyłach wroga, wcześniej przebijając się przez kampy, parenaście(dziesiąt) wrogich systemów i podaje dokłądne informacje dzięki którym FC potrafi wygrac bitwę. Dla mnie osobiście KB jest tylko i wyłacznie dla popodniecania się "jaki to jestem zajebistym pefauperem" :P
--- Koniec cytatu ---
TL;DR
Killboard trzeba czytac ze zrozumieniem.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Star P'ergish w Grudzień 24, 2010, 12:11:01 ---TL;DR
Killboard trzeba czytac ze zrozumieniem.
--- Koniec cytatu ---
Killboard pokazuje tylko i wyłącznie ilość zestrzelonych statków, nic więcej, nie poakzuje JAK one zostały zestrzelone, a często ma to większe znaczenie niż ILE.
Stary Pierdola:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 24, 2010, 12:12:49 ---Killboard pokazuje tylko i wyłącznie ilość zestrzelonych statków, nic więcej, nie poakzuje JAK one zostały zestrzelone, a często ma to większe znaczenie niż ILE.
--- Koniec cytatu ---
NO U
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Star P'ergish w Grudzień 24, 2010, 12:14:12 ---NO U
--- Koniec cytatu ---
Bardzo wyczerpująca wypowiedź, a można po ludzku? Nie imponuje mi takowy "slang" :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej