Śmietnisko > Off Topic
Jaki nowy monitor..
Moja Belinea powoli zaczyna dogorywac.. (radosnie piszczy podczas wyswietlania jasnych obrazow;) ) Wiec zaczynam sie rozgladac za czyms nowszym i wiekszym. Szukam monitora w cenie do 500-600zl. Puki co znalazlem 21,5'' LG Flatron E2240S-PN (LED) albo 21,5'' LG Flatron W2243S-PF.
Z racji ze jestem laikiem w monitorach...chcac podlaczyc drugi monitor.. gdzie pierwszy jest na wyjsciu D-sub to drugi musial by miec juz wyjscie DVI tak? Jesli tak to obydwa powyzej podane monitory odpadaja. Moze macie jakies wlasne propozycje na monitor dobry pod wzgledem cena/jakosc..?
Dormio:
A na grafce masz tylko D-suby ? Przejściówka na DVI to kilka PLN kosztuje, a z nowymi kartami jest gratis - sprawdź u siebie w pudle, bo może zapomniałeś o niej.
Na grafce mam i D-sub i DVI. OK przejsciowki zalatwia sprawe.. ale czy generalnie DVI jest lepszy od D-sub?
Oorock:
Cześć Mes
DVI cyfrowe i można sterować monitorem przez kompa.
D-sub to analog.
Czy dvi czy d-sub ja tam różnicy nie widziałem na ekranie.
SokoleOko:
--- Cytat: Oorock w Grudzień 22, 2010, 13:31:06 ---Czy dvi czy d-sub ja tam różnicy nie widziałem na ekranie.
--- Koniec cytatu ---
Większość monitorów z DVI ma możliwość podłączenia po D-Sub (przejściówki i tak dalej). Zrobiłem raz eksperyment ze swoim - różnica była bardzo duża.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej