Eve Online > Dyskusje ogólne
Co zrobiliście z waszym zwrotem?
Ellaine:
Fajterki 5, jakieś handlowe, jakieś naukowe pierduły. Na początku myślałem o leadershipach bo charyzma i w ogóle ale po drodze zdałem sobie sprawę że totalnie się na tym nie znam i nie chce mi się poznawać. Alt zarabiający - R&D.
[VIDE] Herezja:
Ja dla odmiany dałem sp-ki do Cybernetyki na 5 (co by druty wkładać te najlepsze a zarazem chyba najtańsze) i heavy missle na 5 wbiłem + reszta poszła w specke na 4 wbitą. Miałem 980 k sp jedynie.
Drone interfacing na V (jak na gallente przystalo ) Reszta..caldari cruisy na V - trzeba poznac dobrze swojego wroga ;)
Oxylan:
Na mainie skile do perfekcyjnego mielenia itemów - statków, nowy alt dostał trochę sp w missile i przydatne skile do klepania misji, jak targeting range, scan res itp, teraz może pomagać mi na misjach siedząc w ravenie, pozostałe dwa alty trzymają kilka mil free sp na czarną godzinę, może kiedyś pojawią się nowe skile statki itp, kto wie, wtedy przydadzą się sp.
Ps.Bardzo dużo graczy dało sp w orke, po paczu dosłownie całkiem znikły z marketu w jita i lonetrek, w sumie się nie dziwie bo to dobry hauler, producenci przez jakiś czas zacierali ręce.
Xarthias:
Ilość SP w dziale science wzrosła mi o 4,5mln :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej