Eve Online > Dyskusje ogólne

Kolejny wątek o lagu

<< < (16/16)

Dormio:

--- Cytat: Devious Sphere w Grudzień 15, 2010, 14:45:54 ---nie wykrecam sie tylko stwierdzam fakt: lagu w jita nie doswiadczam (moze czasami minimalny ktory nie wyplywana komfort gry) a lag we flotach widzialem juz ogromny, to sa dwie sprawy tak rozne ze nie mozna ich porownywac ani do siebie odnosic (dlatego uzylem slowa "nieporownywalne"), nie mozna napisac ze "lag w jita udowadnia costam czy przeczy czemustam" bo LAGA W JITA NIE MA w porownaniu do tego co sie dziaje w bitwach flot!

--- Koniec cytatu ---
Dalej uważasz, że nie ma lagu w JITA ?

--- Cytat: Doom w Grudzień 16, 2010, 09:48:00 ---Raporty na korporacyjnym wczoraj twierdzily ze tym razem jest demokracja i jita dziala jak system w null podczas sporej rozpierduchy w nim

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Gizmo79 w Grudzień 16, 2010, 17:40:04 ---Wlazłem tam wczoraj, 1700 na lokalu, laaag, do widzenia

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Larving w Grudzień 16, 2010, 09:37:16 ---Wiadomo w ogóle do czego ma być ten giftowy statek? Z opisu można się domyślić, że ma to mieć coś wspólnego z hackingiem na rajdach sanschowych?   I z innej bajki, czy u was też po patchu jita działa sporo mniej płynnie niż zazwyczaj?

--- Koniec cytatu ---

lastverb:
Nie po prostu standardowy lag w Jita z powodow wymienionych wczesniej (stoi na najlepszym serverze ccp, ktory utrzymal 3100 osob zalogowanych w systemie w dronkowie) jest praktycznie brakiem na warunki eve 0.0, gdzie 3-5 minutowe opoznienie nikogo juz nie rusza.

Dormio:
Ok. To zaczekam aż przyzwyczaisz się do 30 minutowego. Dla mnie lag nawet kilkusekundowy to wciąż lag.

magni:

--- Cytat: Dormio w Grudzień 17, 2010, 16:13:44 ---Ok. To zaczekam aż przyzwyczaisz się do 30 minutowego. Dla mnie lag nawet kilkusekundowy to wciąż lag.

--- Koniec cytatu ---
to przyzywczaj sie do godzinnego i zapraszamy na fleet battle do 0.0  ;D

Dormio:
Między innymi dlatego, że nie lubię laga, to od dawna nie latam po null.  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej