Forum Gry > Inne gry

Black Prophecy

<< < (4/6) > >>

ManganMan:
Ja już jestem od miesiąca, lecz przez linucha...

Starakopara:
założyłem dziś konto, dostałem linka aktywującego owe konto, teraz czekam na zaproszenie do bety.

btw, a Wy jak długo czekaliście od załozenia konta do zaproszenia??

Ptysiu:

--- Cytat: Starakopara w Grudzień 24, 2010, 18:43:20 ---założyłem dziś konto, dostałem linka aktywującego owe konto, teraz czekam na zaproszenie do bety.

btw, a Wy jak długo czekaliście od załozenia konta do zaproszenia??

--- Koniec cytatu ---

Jakieś dwa tygodnie. Właśnie ściągam klienta, co jest dość frustrujące, bo przerywa mi ściąganie co paręnaście minut. :P

Generalnie na ten tytuł czekam od dość dawna. W międzyczasie pojawił się jak WoT, który wciągnął mnie bardziej niż mi się tego spodziewałem, a zatem stawiam dość wysoko poprzeczkę dla BP.

Morphirion:
Ja do bety zapisalem się jakieś pół roku zanim dostałem invite, więc różnie :P. W każdym razie, myślałem że BP będzie ciekawsze, a okazało się dojść nudne pod względem gameplayu (za to bardzo podobała mi się oprawa graficzna).

PS. Dostałem się dzisiaj do bety Rift, mam nadzieję że coś z tego ciekawego wyjdzie ;).

Soulscream:

--- Cytat: Morphirion w Grudzień 24, 2010, 22:23:54 ---Ja do bety zapisalem się jakieś pół roku zanim dostałem invite, więc różnie :P. W każdym razie, myślałem że BP będzie ciekawsze, a okazało się dojść nudne pod względem gameplayu (za to bardzo podobała mi się oprawa graficzna).

PS. Dostałem się dzisiaj do bety Rift, mam nadzieję że coś z tego ciekawego wyjdzie ;).

--- Koniec cytatu ---

No tak bo po becie mozna powiedziec jaki jest gameplay finalnego produktu, gdzie nie dziala 3/4 rzeczy. Hm... .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej