Forum Gry > Inne gry
Black Prophecy
magni:
Instancje to zaprzeczenie idei gry MMO, to wystarczy zeby mnie zniechecic do tej gry
NeX:
--- Cytat: Devious Sphere w Grudzień 10, 2010, 18:59:36 ---Instancje to zaprzeczenie idei gry MMO, to wystarczy zeby mnie zniechecic do tej gry
--- Koniec cytatu ---
Przesada. Gra to zbiór zasad. Jeżeli są dobrze dobrane i dają wysoce grywalny efekt, to założenia techniczne nie mają znaczenia. Guild Wars jest dobrym przykładem, Dungeon & Dragons też.
Grając w szachy nie wnikasz czemu skoczek porusza się w bok. Wykorzystujesz regułę i grasz - w 6 osób podobnie jak i w 6000.
EVE np rozczarowuje graczy unikających tłumu i szukających pojedynczych walk. Gra z instancjami zapewni im taką rozrywkę z łatwością. Osobna sprawa, że SF nie ma dobrej passy od dawna i brakuje zręcznościowego strzeladła. Ostatni udany był Freelancer, a gdyby ukazał się godny następca Freespace2 z jego fabularną dramaturgią i dynamiką walki, to olałbym wszelkie MMO na długo.
silvia:
Tadam tadam tadammmmm
--- Cytuj ---Closed-Beta-Invitation for Black Prophecy
Odebrane X
Odpowiedz
od noreply@gamigo.com
do xxx@gmail.com
data 23 grudnia 2010 19:22
temat Closed-Beta-Invitation for Black Prophecy
wysłana przez gamigo.com
ukryj szczegóły 19:22 (21 min temu)
Greetings xxx!
Congratulations! High Command has accepted Your pilot license application.
Your pilot license serial number is: xxx
Please visit the pilot licensing terminal xxx in order to complete your application.
Dismissed!
High Command
--- Koniec cytatu ---
Ktos inny sie dostal?
yaakuza:
Mi tez wczoraj przyslali :) Przy dobrych wiatrach dzisiaj wieczorem zobacze jak to wyglada ;)
Morphirion:
Ja dostałem jakieś półtora miesiąca temu, pogralem może ze 2 dni i mi się znudziło.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej