Eve Online > Patche i dodatki

Nowy ship w prezencie od CCP Echelon

<< < (2/12) > >>

Colonel:
i dobrze ze Oxy napisal bo ja nie widzialem zadnego newsa  :o
stateczek wyglada jakos galentyjsko caldarsko ...

Doom:
Z ktorej strony? Mi przez ogolna bryle raczej z galente noobshipem / ceptorem sie kojaży
Ale same galente motywy są dziwne zważywszy że przeznaczony jest do rozpracowywania Sansh co by sugerowało wygląd bazujący na caldari / amarr

Pol Kent:

--- Cytat: Doom w Grudzień 09, 2010, 19:23:37 ---Kto normalny na overviu je wogle trzyma?

--- Koniec cytatu ---
Na jakim overwiev ?? Informacja jest w Newsach które masz po prawej stronie ekranu przy wyborze postaci, podczas logowania do EVE. To czy Ciebie przerasta zerknięcie na kolumnę News i przeczytanie 3 linijek tekstu a potem click na link do Dev Bloga to już temat na inne rozważania.
Oxy, Ci napisał "fakt każdy może przeczytać dev bloga" więc, ze Cię zacytuje "czep się czegoś/kogoś innego"

--- Cytat: Doom w Grudzień 09, 2010, 19:23:37 ---Pol czep Ty sie tramwaju jak Ci się nudzi, logowanie do gry czasem jest problematyczne, zajrzenie na forum dużo mniej i jeśli komuś należy się opier za bezsensowne posty to Tobie.

--- Koniec cytatu ---
No może dla Ciebie logowanie do gry jest problematyczne, a zaglądanie na forum które moderujesz mniej. Ego sobie budujesz czy co ? Ja tak nie widzę problematyczności w logowaniu do gry.
Najzabawniejsze w tym jest to, że Oxy odpowiedział lub jak wolisz "podjął polemikę" bez napinki, odpisał jak normalny człowiek i koniec tematu.
Tylko Ty tradycyjnie już musisz się przy...czepić. Nudzi Ci się? To może spróbuj pokonać problematyczność logowania do EVE, pograsz trochę i Newsy przy okazji przeczytasz. A nie będziesz się wtrącał w każdą dyskusję ze swoją władzą.

@Colonel
Odrobinę szerszy POV radze, a nie tylko patrzenie przez celownik  ;D
[admin]Drugi Twój post nie wnoszący nic on topic, uważasz że temat został założony niepotrzebnie? Możesz to powiedzieć administracji nie śmiecąc w temacie, do wyboru : pw do kogoś z administracji, pw do autora wątku żeby go usuną, przycisk zgłoś moderatorowi. EOT z mojej strony odnośnie bezsensowności założenia tego tematu, Tobie radzę to samo. Nie posłuchasz posty do śmieci i polecą punkty.
Doom[/admin]

AreQ:
Ja jestem nienormalny i nie czytam tego bo za słabo widać, szkoda że nie pojawia się na całym ekranie, tylko mini czcionka z boku... Szkoda że nie można tych artów zalinkować do przeglądarki czy "cóś".

Ranshe:
Lol, chyba jasne, że jak się zalogowałem o 14, to nie będę się co godzinę wylogowywać i logować ponownie, bo może jakiś news jest. Jak kogoś przerasta proste zrozumienie faktu, że nie każdy te newsy widzi kiedy się one pojawiają (a tego o 14 jeszcze nie było), to cóż... Ja się dowiedziałem też z innego forum wcześniej, tak to bym się dowiedział jutro przy logowaniu, albo przypadkiem przy logowaniu alta może.

Stateczek fajnie wygląda, szkoda trochę, że tak jak Primae będzie mało albo wcale używany. Jedyna nadzieja w tym, że CCP postąpi jak z Primae -> Noctis i zrobią z niego science frigate jakąś, bonusy do skanowania, trochę więcej slotów i nawet użyteczne coś by mogło z tego wyjść. Może drone bay jakiś niewielki też.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej