Eve Online > Przedpokój

Powitanie

(1/2) > >>

Yaolt:
Witam wszystkich serdecznie:)
W EVE zarejstrowany jestem od 28-02-2007 ale dotychczas były to epizody po 3 -4 miesiące i pół roku przerwy :) tym razem postanowiłęm zabawić w EVE dłużej  - a aby to zrobić powinienem zacząć jak należy - no więc zaczynam - WITAM:) i Pozdrawiam

Dormio:
Jeśli dotychczas nie zawitałeś do Unseen Academy, to rzeczywiście najwyższa pora by zacząć jak należy = wysłać im podanie o przyjęcie.  :P

Poza tym witaj  :)

Starakopara:

--- Cytat: Dormio w Grudzień 07, 2010, 10:50:17 ---Jeśli dotychczas nie zawitałeś do Unseen Academy, to rzeczywiście najwyższa pora by zacząć jak należy = wysłać im podanie o przyjęcie.  :P

Poza tym witaj  :)

--- Koniec cytatu ---

@Dormio
uważaj, bo trolle posądzą Cię o pobieranie korzyści ISK-owych za reklamę UA, tak jak mnie ;P

@autor wątku

Witaj na pokładzie

o7

Gregorius:

--- Cytat: Starakopara w Grudzień 07, 2010, 12:46:08 ---@Dormio
uważaj, bo trolle posądzą Cię o pobieranie korzyści ISK-owych za reklamę UA, tak jak mnie ;P

--- Koniec cytatu ---

To aż tak źle jest, że musza o to posądzać ? :]

Witamy, witamy.
Również zapraszam do Unseen Company (wszak dostałem grube miliardy ISK i PLN za reklamę miejsca, gdzie każdy świeży pilot pozna tajniki EvE).
Kto wie, może nawet spotkamy się na szkoleniu  ;D

Starakopara:

--- Cytat: Gregorius w Grudzień 07, 2010, 13:05:45 ---To aż tak źle jest, że musza o to posądzać ? :]

Witamy, witamy.
Również zapraszam do Unseen Company (wszak dostałem grube miliardy ISK i PLN za reklamę miejsca, gdzie każdy świeży pilot pozna tajniki EvE).
Kto wie, może nawet spotkamy się na szkoleniu  ;D

--- Koniec cytatu ---

Greg, ja działam charytatywnie a nie za grube pierdyliardy ISK-ów  :P :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej