Eve Online > PVP

[PVP] Sacrilege

<< < (12/13) > >>

Goomich:
Protek z nulli na all fajfie wydaje 159 dpsa z Hammerheadów oraz 290 thermal i 242 kinetc dpsa z dział (razem 533). Na szczęście Gehen miał 13 km weba, a na 12 km dps z dział prota spada do 400. Przy 396 obrony, jeśli zabije drony, umiejętnie pokituje i przepali moduły, za 3,5 minuty protowi padnie prąd.

Z drugiej strony, jeśli oleje weba, to na 15-17km dps prota spada do 300-250, więc ma dosyć komfortową sytuację.

Ale problem w tym, że protek sięgnie webem na 19,5km, więc ma przewagę w prędkości.

[VIDE] Herezja:
Moja wiedza na temat tech 3 jest bliska zeru dlatego pytam

Nitefish:
Jeszcze mała podpowiedź - na sacri weba się przepala i punktuje kolesia na 1 cykl odchodząc. Wtedy web ma 17km w przypadku gurkowego. Jak ktoś nie zlami to nie ma bata, żeby dał się złapać protkowi. Przy 300 dps na taki zasięg jak powiedzieliście i resach sacri powyzej 82% łatwo można policzyć, że protek będzie go smerał po jajkach i nawet nie trzeba będzie specjalnie używać cap boosterów.

Oba shipy które same się webują - i tak wygrywa speedem sacri więc odejdzie.

Na close - owszem, sacri byłby bez szans.

Goomich:
Ten protek miał lepszego weba, do tego bonus do przepalania z T3, więc sacri przegrywa walke na weby.

Nitefish:
Dobra chłopaki, sprawdziłem w eft bo sam byłem ciekaw i jest tak:
- protek w setupie z killsa (na all lvl5) z gurkowym webem na klacie jest wciąż wolniejszy niż sacri (na moich skilach) z sanshowym webem na klacie

Więc jeśli koleś nie miał wszystkich skillsów na maxa  no to po prostu nie ma bata żeby był szybszy. Reasumując niech sobie gość w prostu przepala weba - i tak mu to nic nie da bo będzie wolniejszy.

Ciekawe czy ofiara miała max skille na speeda i max skille na rigi armorowe żeby mieć perfekt speeda :D choć i wtedy ziutek był wolniejszy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej