Eve Online > PVP

[PVP] Sacrilege

<< < (8/13) > >>

Azbuga:
no cóż - vagę zajebałem jak tylko w  to wsiadłem - wyżej w tym temacie jest link do killa :) i do lossa na vadze i hurku niedługo potem. Skille mam pod sacri prawie na maksa w tym hace na 5 a w missilach brakuje mi tylko warhead upgrades i zasiegu na 5. reszta wymaksowana z learnów.

Baz - walczac solo żaden hac nie ma szansy złamać ci tanka - nawet jak wejdzie na close z 1 neutem. Pasywne tanki po prostu są za małe na hacach w stosunku do tego co ma sacri. Vaga mnie smyrała jedynie - na miękko się vage tankuje bez dropsa i przepałki niezależnie od zasięgu.

A co do cap boosterków Nite - jeszcze nie miałem okazji sprawdzić w praktyce ale teoretycznie z jednej 400 da sie włączyc 2 repki. Czyli bez przeładowania masz szansę odpalić 2 cykle repek zamiast jednego na 800 co ma sens kiedy jestes neutowany. Mniejszy przyrost capa ale znacząco szybciej. Potestuję i dam znać.

Doom:

--- Cytat: Devious Sphere w Grudzień 18, 2010, 09:05:58 ---zdaje sie ze mieli zlikwidowac wszystkie penalty ammo t2

--- Koniec cytatu ---
Zmiana dotyczyła amunicji do blasterów, reili (javeliny to typ nabojów do nich - z dupy pomysł moim zdaniem bo nie dość że nazw ata sama to jeszcze w dodatku javelin w reilu to short amo czyli zamiesznie robi), pulsów, beamów, artyleri i autocanonach, o rakietach ****** dwevsi nic nie pisali (za wyjątkiem ogólnego przerobienia rocketsów)

Nitefish:
W sumie to jak zauważysz w porę, że wszedł cykl neuta to wtedy - o ile to konieczne - łykasz 800 i odpalasz np obie repki. Mi o to chodziło. Med neut ma cykl 12 sekund o ile dobrze pamiętam czyli wejdzie Ci jeden cykl repek zanim dostaniesz 2 raz.

Wilk:
Nitefish, jakie szanse masz w starciu z Curse?

Colonel:
Zrobiłem kilka kili Sacrim, pózniej zaczolem latać czymś innym, dajcie juz spokój z robieniem na sile z tego pseudo haca czegoś czym nie jest. Tankuje, ok...ale PvP to nie tylko tankowanie
Lepiej poexperymentujcie, dajcie mu assaulty z rigami na małe gowna i wstawcie AB 100
Do walk milicji będzie w sam raz zaskakujący... Uber dzielnicowy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej