Eve Online > PVP
[PVP] Sacrilege
Nitefish:
Ammo frakcyjne, jak złapiesz jakiegoś tłustego besa to warto walić w niego T2 ammo. Osobiście unikam besy bo za dużo ammo idzie a poza tym to jak walić słonia kijkiem - w końcu padnie ale ile czasu minie...
Ja cały czas latam z hacami na 4 tym sacri, hace na 5 dadzą ci większy dps i lepszy recharge capa.
magni:
--- Cytat: Nitefish w Grudzień 18, 2010, 02:02:49 ---Pociski t2 strasznie zwalniaja shipa, jak masz czystą sytuacje i czas żeby przeladować - np masz juz zioma na scramblu i webie - to możesz tak zrobic. Ale ja unikam.
edit: kłamałem. Javeliny zwalniają, t2 zwiekszają sygnature. Mam na nich o 30dps więcej bez przepałki.
--- Koniec cytatu ---
zdaje sie ze mieli zlikwidowac wszystkie penalty ammo t2
[VIDE] Herezja:
Ano zdaje Ci się ];)
MightyBaz:
--- Cytat: Larving w Grudzień 17, 2010, 19:41:21 ---Wybacz Baz ale patrząc na twojego ostatniego lossa z sacri http://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php?id=11672438 zaryzykuje stwierdzenie, że Nitefish ma większe doświadczenie w lataniu tym hacem. W ogóle parę osób z BUFU lata sacri i fit w stylu Nite'a się na prawdę sprawdza. Oczywiście każdy i tak wybierze fit który najbardziej do niego przemawia
--- Koniec cytatu ---
wpadlem na kampe (nightmare, slepnir, curse, phantasm, stilett0) bylem bez szans, uwazasz ze z repkami bys przezyl? Chyba nie.
Active tank na sacri uwazam za glupote, moze tylko na solo, gdy probujesz lapac ratterow.
btw, fit jaki podalem wczesniej jest dla ahaca, jak ktos nie wie, ahace lataja w grupach z logami.
--- Cytat: Azbuga w Grudzień 17, 2010, 23:40:17 ---Na heavy missilach to bzdura - to ma bonus tylko do hamów.
--- Koniec cytatu ---
no i co z tego? sprobuj HAmami zajebac vage czy zealota, zycze powodzenia. Oba shipy maja duzo wiekszy zasieg skutecznego ognia. Beda trzymali cie na warp dipr na ok 22km....a jak przeladujesz na jeveliny to bedzie juz za pozno, padniesz. Piszecie fity z dupy zapominajac ze zasieg missli na max skilach jest 20km (ammo frakcyjne). Dlatego zaproponowalem TD plus ab - albo podejda blizej ze wzgledu na spadek falloffa i optimala, albo dajesz skrypty do trackingu na TD, na ab ma to sens.
Nitefish:
Baz ty profanie jeden ty... po prostu wyjdź!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej