Eve Online > Dyskusje ogólne

Pytanie do starych carebearow :)

<< < (7/8) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Cole Johnsohn w Grudzień 04, 2010, 18:07:59 ---Jeśli jesteś w stanie coś tankować ( bez pompek, bez pompujących dron ) jesteś w stanie to zrobić. Każdy kolejny statek zmniejsza tylko czas na to potrzebny. Mozę mi wyjaśnisz gdzie w tym rozumowaniu popełniłem błąd ?

--- Koniec cytatu ---
jasne:
1. mozesz miec za maly dps zeby przebic sie przez tank
2. majac 2 razy wiekszy dps, tank jest przez krotszy czas wystawiony na peak otrzymywania dmg. Tzn ze to ze jestes w stanie przetrwac dmg nim wszystkie raty wejda na swoj optimal nie oznacza ze jestes w stanie przetrwac jak juz sa na optimalu - a majac 2 razy wiekszy dps raty spadaja 2 razy szybciej

Ganiles:

--- Cytat: Dark Flonoe w Grudzień 05, 2010, 01:34:06 ---majac 2 razy wiekszy dps raty spadaja 2 razy szybciej

--- Koniec cytatu ---
Nawet szybciej - zazwyczaj sie naprawiaja - wiekszy dps - mniej cykli repki - mniej hp do zdjecia.

R@F:
Tak czytam o tym usunięciu learningów i za pierona niemogę znaleść info kiedy to ma wejść. Może mnie ktoś oświecić??

Doom:

--- Cytat: R@F w Grudzień 12, 2010, 21:51:17 ---Tak czytam o tym usunięciu learningów i za pierona niemogę znaleść info kiedy to ma wejść. Może mnie ktoś oświecić??

--- Koniec cytatu ---
[admin]To pytanie na pewno powinno się znaleźć w tym temacie?[/admin]
przy okazji zagladałeś na główną stronę eve?
http://www.eveonline.com/news.asp?a=single&nid=4278&tid=1

yaakuza:
14 grudnia w najblizszy wtorek  :) jest w newsach na stronie eveonline.com  ;)
pozdr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej