Eve Online > Dyskusje ogólne

Jak nie fitować faction shipów (było: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy)

<< < (22/23) > >>

Ranshe:
Ot zaleta armor tanka, że można cały rack rechargerów włożyć. ;) Bateryjki to faktycznie trochę oszustwo, ale imho wystarcza ich w cargo na wystarczająco długo, zeby kilka anomalii zrobić.

sc0rp:
Tengu na ficie T1+ded http://www.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=8175332 :)

Qbbaa:
konkurs się zakończył i chciałbym ogłosić zwycięzcę ale nie mogę ...
żaden fit mi się nie podoba i według mojej opinii żaden nie nadaje się na misje . znaczy większość może wlecieć ale nie z każdej da rade wrócić nie chce mi się już kłócić i wykazywać że noob z kb ma lepszego fita niż ci co go wyśmiewali i nie wierzę że polecilibyście swojemu serdecznemu koledze
taki fit po kilku miesiącach skilowania .Popełniłem błąd że nie wyszczególniłem dokładnie wszystkich wymaganych parametrów i myślałem że jak napiszę że na PVE to nie będzie znaczyło tylko strzelania do stodoły i BS bo wszystko inne ciężko tym ubić . Wielu o tym wie ale uparcie klepie że ich fit jest lepszy [ w innych tematach twierdzili ze taki statek to dno] ale nie chce mi się screnować już tego chyba że ktoś się obrazi i zażąda dowodów / wyjaśnień .żeby nie wyszło że jestem sknera nagrodę przelałem bo mi się żal zrobiło naszych noobów latających na takich zalecanych fitach

kasa poszła niesmak został .....

Doom:
Podsumuję to tak: Ty wiesz swoje my wiemy swoje z fitów tu podanych conajmniej dwa to śmiecio warianty fitów t2 uzywanych normalnie na misjach, z o niebo lepszą skutecznością niż tamto coś, ponadto misje nawet te w null != anomalki, a tamten fit był anomalkowy raczej

Azbuga:
jak się ogłasza konkurs i podaje 4 parametry statku które mają być lepsze niż przykładowy fit będacy punktem odniesienia, to się trzeba liczyc z tym ze wyniki będą spełniały zalozone warunki i niewiele poza tym :)

mimo wszystko szacun za wyslanie kasy na akademie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej