Śmietnisko > Off Topic

Problem z softem do myszki

(1/3) > >>

Starakopara:
Wczoraj kupiłem mysz Razer Lachesis. Wszystko fajnie pięknie ale po zainstalowaniu softu ( to akurat przebiegło bezproblemowo ) i odpaleniu, w wyskakującym menu nie mogę nic ustawić, po kliknięciu w jakąkolwiek z opcji  ( mam legalną kopię Win 7 home premium edit. ) słyszę tylko dźwięk oznaczający niemożliwość wykonania operacji. W tymże samym menu widnieje informacja iż nie wykryto żadnej myszy, podejrzewam że działa ona tylko na wbudowanych sterownikach windy.

Jeśli spotkaliście się z podobnym lub tym samym problemem dotyczącym myszek Razera to proszę o pomoc w rozwiązaniu

o7

Xarthias:
W win7 hp (też ofkors oryginał) miałem generalnie straszne problemy ze wszelakimi myszkami bezprzewodowymi oraz softem do wszystkich innych. Coś tam mi ktoś tłumaczył, że chodzi o problem inicjacji portów, ale nie pamiętam już dokładnie o co chodziło.
Pomogło zainstalowanie Win7Pro :)

Starakopara:

--- Cytat: Xarthias w Listopad 29, 2010, 08:52:22 ---W win7 hp (też ofkors oryginał) miałem generalnie straszne problemy ze wszelakimi myszkami bezprzewodowymi oraz softem do wszystkich innych. Coś tam mi ktoś tłumaczył, że chodzi o problem inicjacji portów, ale nie pamiętam już dokładnie o co chodziło.
Pomogło zainstalowanie Win7Pro :)

--- Koniec cytatu ---

Xart, to jest myszka USB, z kablem

edit: to mam teraz wydac kolejne kilka stów na win 7 pro ???   :P

Xarthias:

--- Cytuj ---oraz softem do wszystkich innych.
--- Koniec cytatu ---
;)
Ogólnie ta wersja win7hp była mocno zabugowana, nie wiem czemu i z mnóstwem rzeczy były problemy.

Zapisz się na jakieś studia z dostępem do MSDNAA. ;)
Wpisowe niewielkie, a można sporo rzeczy legalnych zgarnąć - windowsy od xp do 7 w różnych wersjach, visual studio i kilka innych fajnych rzeczy, warto :P

sc0rp:
Sprobuj na stronie razora znalesc update - powinno pomodz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej