Eve Online > Patche i dodatki
DevBlog: learning skills are going away
Oxylan:
Czy jest sens doskilowania teraz skili learning np jakieś adv na 5, żeby pózniej mieć większą pule free sp? Chodzi mi to po głowie i sam już nie wiem, a do czasu kiedy to wprowadzą to można trochę przyfarmić sp w learnigach.
silvia:
zalezy...
jesli jakis skill z learningow daje ci najwiecej sp/h to tak.
jesli planujesz skillowac co dlugiego co zajmie ci czas do 14 grudnia i mozesz przez ten okres skillowac learningi z wieksza iloscia sp/h od owe skilla, to tak.
Goomich:
Tylko jeśli te lerningi, to najszybciej skillujące, albo przynajmniej szybciej skillujace niż to do czego będziesz je wrzucał.
Gaavrin:
--- Cytat: Oxylan w Listopad 25, 2010, 22:29:44 ---Czy jest sens doskilowania teraz skili learning np jakieś adv na 5, żeby pózniej mieć większą pule free sp? Chodzi mi to po głowie i sam już nie wiem, a do czasu kiedy to wprowadzą to można trochę przyfarmić sp w learnigach.
--- Koniec cytatu ---
Teoretycznie miałoby to sens, jeżeli skillując learningi masz większy sp/hour niż skill w który chcesz później to wpakować. Z drugiej strony po remapie będziesz maił takie bonusy do każdego atrybutu, jakbyś miał wszystkie learningi na 5/5, więc według mnie, lepiej skillować to na co masz ustawiony remap, niż specjalnie learningi. Kwestia indywidualnego przeliczenia co sie bardziej opłaca
Goomich:
Po 14 będzie miał tak samo zremapowane atrybuty jak teraz. :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej