Eve Online > Patche i dodatki

DevBlog: learning skills are going away

<< < (9/50) > >>

Zsur1aM:
Zmiana mi sie podoba, learningi byly durne  ;)

NeX:
Nie będę się powtarzał za Dormio. Podpisuję się w całości pod tym co napisał. Zwykłe spłaszczanie gry. Na końcu mogą dać jeszcze kartki na darmowego Drake i zorganizować równe i sprawiedliwe raidy 10 vs 10 co by nikt nie płakał, że ma laga. Po czym odśpiewać międzynarodówkę zgasić światło.  >:(

kamel:
ehh narzekacie i narzekacie a koniec konców co z tego, że coś masz wyskilowane na 5 albo 4 np. cepy jak nimi latac nie umiesz ? skill skilla u pilota nie czyni.

Gaavrin:

--- Cytat: NeX w Listopad 25, 2010, 17:30:04 ---Nie będę się powtarzał za Dormio. Podpisuję się w całości pod tym co napisał. Zwykłe spłaszczanie gry.
--- Koniec cytatu ---

A ja się akurat nie zgadzam. Jak płakałem za zlikwidowaniem różnic w rasie i boodline (mam nadzieję, że kiedyś wprowadzą coś nowego co by wyróżniało poszczególne rasy) tak za learningami nie płaczę. Prawda jest taka, że konieczność ich wyskillowania była odstraszająca od dalszej gry, bo zwłaszcza na początku jednak ważne jest dodawanie nowych opcji w miarę szybko (możliwości latanie nowymi statkami, używania nowych modułów), a nie wymaganie od kogoś kto zaczął właśnie grać myślenia za ile miesięcy mu się zwróci czas zainwestowany w learningi. IMO zlikwidowanie teog efektu jest ważniejsze niż spłycenie gry.

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Kamel w Listopad 25, 2010, 17:39:33 ---ehh narzekacie i narzekacie a koniec konców co z tego, że coś masz wyskilowane na 5 albo 4 np. cepy jak nimi latac nie umiesz ? skill skilla u pilota nie czyni.

--- Koniec cytatu ---

Ale ja latam jako tako stilleto,  bardzo go lubię i ciągle się uczę z tym, że latam na postaci z 70mil sp. A tak będę miał wyspecjalizowana postać bez implantow tylko i wyłącznie do tego cepa ( o ile tych sp starczy na to).
Może standardów hardcorowych Pink Bunnies nie spełniam ale mam to gdzieś, chodzi o fun  ;D

Teoretycznie powinienem płakać bo chyba najwięcej tracę na tej zmianie(wszystkie chary z wymasowanymi lernami) ale jakoś przeboleję i poświęcę się dla ogółu ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej