Eve Online > Patche i dodatki
DevBlog: learning skills are going away
Goomich:
--- Cytat: Dheedee w Grudzień 03, 2010, 19:37:34 ---A nie czasem 2? ;P
--- Koniec cytatu ---
Dolicz sobie dwa session change
kermiz:
W zeszłym roku zacząłem 21-dniowy trial, który w zasadzie w całości poświęciłem na rozwijanie learning skills. Teraz chciałbym wrócić ale nie wiem czy zaczynać od nowa czy reaktywować tamto konto. Czy na tamtej postaci będę miał atrybuty których już nową postacią nie osiągnę ? Inaczej, czy warto (nie licząc poświęconego czasu) wrócić do tamtej postaci ? Chodzi mi o kwestię atrybutów.
Pol Kent:
--- Cytat: kermiz w Marzec 15, 2011, 12:23:52 ---W zeszłym roku zacząłem 21-dniowy trial, który w zasadzie w całości poświęciłem na rozwijanie learning skills. Teraz chciałbym wrócić ale nie wiem czy zaczynać od nowa czy reaktywować tamto konto. Czy na tamtej postaci będę miał atrybuty których już nową postacią nie osiągnę ? Inaczej, czy warto (nie licząc poświęconego czasu) wrócić do tamtej postaci ? Chodzi mi o kwestię atrybutów.
--- Koniec cytatu ---
Eeee..nie rozumieć ??? Lerningów nie ma. Za to jest pula punktów do rozdzielenia od ręki na dowolne skille, według własnego uznania.
Atrubuty zostały obligatoryjnie wyrównane - zegnaj Achuro z Charyzmą na 3 :D. I modyfikują je teraz tylko Implanty.
Startowo wszystkie skille są na 21 czy 22 ustawione - nie chce mi się sprawdzać. :P
silvia:
I CCP spieprzylo gre sprawiajac, iz jedyna roznica pomiedzy postaciami jest awatar. Grrr
Gaavrin:
Podsumowując atrybuty na starej postaci będziesz miał identyczne jak na nowej, a skillpointy z 21 dni skillowania learningów będziesz mógł wrzucić w jakikolwiek skill chcesz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej